Libnet.ro
UNICEF

01:06

A fost declarata URGENTA CLIMATICA in Europa! Parlamentul UE cere masuri RADICALE

B1 B1,
A fost declarata URGENTA CLIMATICA in Europa! Parlamentul UE cere masuri RADICALE

Parlamentul European a declarat joi urgenta climatica in Europa printr-o rezaolutie votata de o larga majoritate. continuă pe B1

Parlamentul European declara URGENTA CLIMATICA. Care sunt masurile IMEDIATE

Majoritatea membrilor Parlamentului European au votat joi o rezolutie simbolica prin care declara urgenta climatica in Europa. Parlamentul cere ca UE sa se angajeze in cadrul Conferintei ONU sa atinga.

Parlamentul European declara urgenta climatica si de mediu

Plenul Parlamentului European a adoptat, joi, rezolutia de urgenta climatica si de mediu, cu 429 de voturi pentru, 225 impotriva si 19 abtineri, dar si rezolutia privind Conferinta COP25 privind schimbarile climatice.

Parlamentul European a declarat urgenta climatica

Parlamentul European a decretat joi urgenta climatica si de mediu, un vot simbolic pentru mentinerea presiunii asupra liderillor UE inaintea conferintei ONU privind climatul - COP25, relateaza AFP. Rezolutia, adoptata cu o majoritate 429 pentru, 225 impotriva si 19 abtineri), afirma angajamentul Parlamentului pentru limitarea incalzirii globale la 1,5 grade Celsius si evitarea unei pierderi masive a biodiversitatii.

Parlamentul European vrea sa declare urgenta climatica

Parlamentul European dezbate o motiune simbolica care sa declare o urgenta climatica, cu doar o saptamana inaintea conferintei climatice a Natiunilor Unite la Madrid, pentru a exercita presiune asupra noii Comisii Europene, relateaza Euronews. ro.

Parlamentul European declara urgenta climatica si de mediu

Plenul Parlamentului European a adoptat, joi, rezolutia de urgenta climatica si de mediu, cu 429 de .

Parlamentul European declara urgenta climatica si de mediu

Plenul Parlamentului European a adoptat rezolutia de urgenta climatica si de mediu, cu 429 de voturi pentru, 225 impotriva si 19 abtineri, dar si rezolutia privind Conferinta COP25 privind schimbarile climatice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )