Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fost deputat PSD, retinut de DNA pentru evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Fost deputat PSD, retinut de DNA pentru evaziune fiscala

Fostul deputat Eduard Stelian Martin, asociat si administrator la companiei Polaris M Holding SRL, a fost retinut de DNA pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. in acelasi dosar, a fost . continuă pe Antena3

Cine este fostul deputat PSD Eduard Martin, retinut de procurorii DNA pentru evaziune fiscala

Procurorii DNA Bucuresti l-au retinut in noaptea de 3 spre 4 octombrie pe omul de afaceri constantean Eduard Martin sub acuzatia de evaziune fiscala. De numele acestuia si a companiei pe care o administreaza, Polaris M Holding, se leaga mai multe dosare penale.

Fostul deputat PSD, Eduard Martin, retinut de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala

Fostul deputat PSD, Eduard Martin, a fost retinut aseara de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit unor surse judiciare. Ancheta in acest caz ar fi fost separata dintr-un dosar in care fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare si Eduard Martin au fost trimisi in judecata, in 2015, pentru mai multe infractiuni de coruptie.

Fostul deputat PSD, Eduard Martin, retinut de procurorii DNA

Fostul deputat PSD Constanta, Eduard Martin, administratorul companiei de salubrizare Polaris M. Holding, a fost retinut de procurorii DNA intr-un dosar in care este cercetat pentru evaziune fisacala,.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de aproape 6,5 milioane de euro

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice fac, luni, 13 perchezitii in Bucuresti si trei judete, la firme si persoane banuite de evaziune fiscala cu materiale de constructii, prin care ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproape 6,5 milioane de euro. Se fac, de asemenea, controale in mai multe judete, la firme suspectate de implicate in circuitul infractional, opt persoane urmand a fi conduse la audieri.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de aproape 6,5 milioane de euro

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice fac, luni, 13 perchezitii in Bucuresti si trei judete, la firme si persoane banuite de evaziune fiscala cu materiale de constructii, prin care ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproape 6,5 milioane de euro, relaeaza News. ro. Se fac, de asemenea, controale in mai multe judete, la firme suspectate de implicate in circuitul infractional, opt persoane urmand a fi conduse la audieri.

Fost deputat, retinut cu cateva ore inainte sa renunte la 413 milioane de lei

Litigiul dintre Primaria Constanta si Polaris M Holding fusese stins. Mai era nevoie numai de semnatura administratorului firmei, care a fost insa retinut de procurorii DNA.

Fost deputat, retinut cu cateva ore inainte sa renunte la 413 milioane de lei. Ce acuzatii i se aduc

Litigiul dintre Primaria Constanta si Polaris M Holding fusese stins. Mai era nevoie numai de semnatura administratorului firmei, care a fost insa retinut de procurorii DNA.

Deputat PSD, atac fara precedent la adresa Laurei Codruta Kovesi: Avem o impostoare la carma DNA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza un atac dur la adresa sefei DNA. E a SAPTEA zi de cand, in mod cat se poate de oficial, avem o IMPOSTOARE la carma DNA! Marele idol al luptei.

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, trimis in judecata. A scapat de acuzatia de complicitate la evaziune fiscala. Prejudiciul, 9 milioane de euro

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman, unde actionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, a fost trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane.

Cum a scapat fiul unui fost deputat dupa ce a cauzat un grav accident rutier. Singurul vinovat, un sofer de microbuz

Fiul unui fost parlamentar din Vaslui a scapat de raspundere penala dupa ce, aflat la volanul unui BMW, a provocat un accident in urma caruia o adolescenta de 18 ani a fost ranita grav. Singurul tras la raspundere a ramas soferul unui microbuz care circula in fata masinii implicate in accident.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )