Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un fost deputat PSD s-a inscris in Pro Romania. Ponta: Mai vin si altii!

Antena3 Antena3,
Un fost deputat PSD s-a inscris in Pro Romania. Ponta: Mai vin si altii!

Fostul deputat PSD Gabriel Petrea s-a inscris luni in Pro Romania. Anuntul a fost facut de presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Astazi s-a inscris si domnul Gabriel Petrea in Pro Romania - n. r. continuă pe Antena3

Gabriel Petrea, fostul lider al tinerilor social-democrati, s-a inscris in Pro Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca fostul lider al tinerilor social-democrati, Gabriel Petrea, care a votat pentru motiunea de cenzura de saptamana trecuta, s-a inscris in Pro Romania.

Alti doi PSD-isti s-au inscris in Pro Romania. Victor Ponta: Sincer, acum chiar pot sa pun o selectie mult mai dura pentru ca nu am nevoie de voturile lor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca alti doi PSD-isti s-au transferat la Pro Romania. Este vorba despre Gabriel Petrea si Mihai Nita.

PSD nu face alianta cu Pro Romania

Social-democratii au votat in unanimitate, vineri, la sedinta PSD, sa nu faca alianta cu Pro Romania. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Florin Calinescu, ironii la adresa lui Victor Ponta: in Pro Romania nu aduni niciun neuron. E DOTTORE. Se pricepe

Florin Calinescu il ironizeaza pe Victor ponta, dupa ce liderul Pro Romania a declarat, luni, ca in PSD nu gasesti in total zece neuroni. Zice Ponta ca atunci cand a intrat in PSD erau oameni.

Victor Ponta: Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale alaturi de oamenii care ii vor lua locul Ce spune liderul Pro Romania despre faptul ca PSD va vota guvernul PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie alaturi de oamenii care ii vor lua locul la sefia.

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

Tariceanu, suparat: Vad ca pe cei din Pro Romania i-a cuprins dorul de PSD

ALDE si Pro Romania sustin acelasi candidat la prezidentiale, dar nu au aceeasi viziunein ceea ce priveste viitorul guvern. Calin Popescu Tariceanu a remarcat faptul ca pe cei din Pro Romania i-a.

PSD a decis: nu va face alianta cu Pro Romania

Social-democratii au votat in unanimitate, vineri, la sedinta PSD, sa nu faca alianta cu Pro Romania. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )