Libnet.ro
UNICEF

22:00

A fost descoperit primul schelet uman infasurat in marijuana. Se afla in China si e vechi de 2.500 de ani

Adevărul Adevărul,
A fost descoperit primul schelet uman infasurat in marijuana. Se afla in China si e vechi de 2.500 de ani

Arheologii din China au facut o descoperire unica: scheletul unui barbat infasurat in 13 frunze de cannabis, informeaza Discovery News. Cercetatorii sustin ca acest caz aduce o serie de confirmari istorice privind folosirea plantei in zona Europei si Asiei in Antichitate. continuă pe Adevărul

Marturii exclusive despre crima de la muzeu care a zguduit Romania acum 16 ani. Ucigasul nu a fost descoperit: Pe politisti nu i-a ajutat capul

Campania Romania infractorilor necunoscuti continua astazi cu prezentarea celui mai vechi dosar de omor, cu autor necunoscut, inregistrat in judetul Vaslui, a carui victima a fost directorul Muzeului de Istorie si Etnografie din Husi, Violeta Veturia Teodoru Bazarciuc, un arheolog cu rezultate de exceptie in domeniul cercetarii. Pentru prima data, muzeograful care a descoperit crima vorbeste despre tragedia care a marcat comunitatea din Husi.

in Canada, ursii care ajung in oras scapa cu viata: Cum au actionat autoritatile cand un animal salbatic a fost descoperit in centrul orasului Vancouver (VIDEO)

Politistii din Sibiu au deschis o ancheta penala dupa ce ursul care s-a plimbat liber pe strazile orasului a fost impuscat mortal de un vanator, informeaza B1 TV. Un caz similar a avut loc si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )