Libnet.ro
UNICEF

20:15

A fost inaugurat cel mai inalt, rapid si lung montagne russe de tip dive din lume

Hotnews Hotnews,
 A fost inaugurat cel mai inalt, rapid si lung montagne russe de tip dive din lume

Montagne russe-ul dive Yukon Striker a fost inaugurat vinerea aceasta si are aproximativ 75 de metri inaltime. Acesta se afla in Canada, in parcul de distractii Wonderland, la nord de Toronto, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Mattia Montini, cel mai bun marcator in 2019

Atacantul italian Mattia Montini este cel mai bun marcator din Liga 1 Betano in acest an calendaristic.

Cel mai bun roman

Imediat dupa ce am terminat de citit romanul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, de Alina Nelega* Editura Polirom, 2019), mi-am spus: Este cel mai bun roman romanesc pe care l-am citit in ultimii 30 de ani!.

LOTO. Era ziua lui de nastere cand si-a dat seama ca a primit cel mai tare cadou posibil. A castigat o avere la loterie

Era ziua lui de nastere, cand a realizat ca a primit cel mai tare si neasteptat cadou posibil: a castigat o avere la loterie. Barbatul din Carolina de Sud a luat jackpotul la loterie in valo.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Actiune ambitioasa de curatenie pe Everest. in doar doua saptamani au fost stranse 3 tone de gunoaie

Zeci de ani de expeditii pe cel mai inalt varf montan al planetei au facut din Everest o ghena de gunoi, cu resturi, deseuri si chiar cadavre.

RETETA. Cum preparam cel mai bun cheesecake cu zmeura in doar 30 de minute

Cheesecake-ul e desertul perfect pentru sezonul cald. in afara faptului ca e delicios, se poate prepara extrem de usor si rapid. Timp de preparare: 30 de.

Faze tari: Cel mai tare autostopist: in 10 ani, a mers cu 2.745 de masini; Povestea celor 101 dalmatieni transformata in cea a 110 husky

Razbunarea unei studente dupa ce a fost umilita pe Tinder de un barbat. Thea Lauryn Chippendale a fost tinta unor glume din partea unui barbat care i-a transmis ca. Momentul in care o femeie isi prinde sotul alaturi de un grup de dansatoare. Un barbat din Thailanda este surprins de sotia sa dansand, pe scena, alaturi de un grup de dansatoare exotice.

Scrisoare EMOTIONANTA pentru Iker Casillas, de la cel mai mare RIVAL al sau: CAMPIONUL nostru mondial cu numarul unu pe spate

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic, miercuri, in timpul antrenamentelor de la echipa sa de club, dar a fost salvat de interventia rapida a medicului de la FC Porto.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )