Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fost jucator din Liga I, cel mai bun marcator in Champions League

Antena3 Antena3,
Fost jucator din Liga I, cel mai bun marcator in Champions League

Fostul jucator al Politehnicii Timisoara, Marian Cisovsky, este golgeter in preliminariile Champions League. in prezent la Viktoria Plzen, fundasul de 33 de ani a inscris de 5 ori in tot atatea meciuri, fiind la. continuă pe Antena3

Sistemul ADLIC, desemnat cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public

Sistemul ADLIC dezvoltat de Siveco Romania a fost desemnat de juriul EuroCloud Romania 2013 Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public, arata un comunicat de presa.

Corlatean: Scandarile rasiste nu au ce cauta pe stadioane. Cel mai bun raspuns ar fi sa-i batem pe unguri la fotbal

Ministerul de externe condamna mesajele rasiste de pe stadioane. Astfel de lozinci nu trebuie sa-si gaseasca locul pe o arena sportiva, spune ministrul de Externe, Titus Corlatean. Precizarile vin dupa ce,.

Paul Popa, cel mai periculos roman, in urmarire nationala la o luna dupa eliberare.

Paul Popa, complicele lui Konstantinos Passaris, care l-ar fi ajutat sa evadeze dintr-o inchisoare din Grecia, a fost eliberat din Penitenciarul Aiud pentru buna purtare, iar la scurt timp a fost dat din nou in urmarire, transmite Mediafax. Cunoscut drept cel mai periculos roman si considerat mana dreapta a grecului Konstantinos Passaris, Paul Popa a fost condamnat definitiv, in 12 aprilie 2011, la opt ani de inchisoare pentru ca a impuscat un barbat din Deva. Mare parte din pedeapsa si-a .

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, in selectia Festivalului de la New York

Cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu,Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYF.

Cel mai recent film regizat de Corneliu Porumboiu, in competitie la Festivalul de Film de la New York

Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYFF), scrie site-ul revistei Variety.

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai.

Cel mai rapid Volkswagen Golf va atinge 100 km/h in mai putin de cinci secunde

Cel mai puternic Volkswagen Golf de serie va avea montat un motor supraalimentat de 2. 0 litri ce va produce 300 CP si 380 Nm cuplu motor, similar motorizarii de pe Audi S3. Premiera noii masini va avea loc la Salonul.

Un dezvoltator din Dubai vrea sa ridice cel mai inalt turn de birouri din lume

Administratorul unei platforme industriale din Dubai vrea sa ridice cel mai inalt turn de birouri din lume, cu o inaltime de peste 520 de metri si un cost estimat la aproximativ un miliard de dolari, desi aproape jumatate din spatiile de birouri din.

Fete frumoase, distractie si adrenalina in cel mai nou clip al lui Enrique Iglesias Turn The Night Up!

Cantaretul revine in atentia publicului cu primul single extras de pe viitorul sau album care este programat sa apara in perioada octombrie-noiembrie a acestui an. Turn The Night Up pastreaza stilul dance abordat pe albumul Euphoria lansat in 2010, insa i se adauga elemente electro fapt ce face aceasta piesa sa fie una potrivita pentru .

Romania, cel mai mare risc seismic din Europa.

50 de cercetatori europeni au realizat o harta care arata ca tara noastra, alaturi de Turcia si Italia, se afla intr-unul dintre cele mai periculoase puncte de pe continent. Romania se afla in zona cu cel mai mare risc ca un cutremur sa aiba loc in urmatorii 50 de ani, arata un studiu coordonat in Franta si la care au participat 50 de oameni de stiinta. Seismele de pe continentul european sunt provocate, in principal, din ciocnirea dintre placile tectonice euroasiatica si africana.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3609 seconds )