Libnet.ro
UNICEF

23:00

Paul Popa, cel mai periculos roman, in urmarire nationala la o luna dupa eliberare.

România Liberă România Liberă,
Paul Popa, cel mai periculos roman, in urmarire nationala la o luna dupa eliberare.

Paul Popa, complicele lui Konstantinos Passaris, care l-ar fi ajutat sa evadeze dintr-o inchisoare din Grecia, a fost eliberat din Penitenciarul Aiud pentru buna purtare, iar la scurt timp a fost dat din nou in urmarire, transmite Mediafax. Cunoscut drept cel mai periculos roman si considerat mana dreapta a grecului Konstantinos Passaris, Paul Popa a fost condamnat definitiv, in 12 aprilie 2011, la opt ani de inchisoare pentru ca a impuscat un barbat din Deva. Mare parte din pedeapsa si-a . continuă pe România Liberă

Leul se depreciaza si ajunge la cel mai slab nivel din ultimele sapte saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a zilei, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani, scrie.

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Romania, cel mai mare risc seismic din Europa.

50 de cercetatori europeni au realizat o harta care arata ca tara noastra, alaturi de Turcia si Italia, se afla intr-unul dintre cele mai periculoase puncte de pe continent. Romania se afla in zona cu cel mai mare risc ca un cutremur sa aiba loc in urmatorii 50 de ani, arata un studiu coordonat in Franta si la care au participat 50 de oameni de stiinta. Seismele de pe continentul european sunt provocate, in principal, din ciocnirea dintre placile tectonice euroasiatica si africana.

Sistemul ADLIC, desemnat cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public

Sistemul ADLIC dezvoltat de Siveco Romania a fost desemnat de juriul EuroCloud Romania 2013 Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public, arata un comunicat de presa.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Eugen Tomac: Bilantul guvernarii USL, cel mai intunecat de dupa 1989. Ponta sa demisioneze imediat

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, sustine ca bilantul celor 68 de saptamani de guvernare USL este cel mai intunecat cunoscut de vreun Guvern al Romaniei de dupa 1989. Din acest motiv,.

Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara

Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.

Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

In opinia mea cel mai mare dusman al turismului in Romania sunt taximetristii din Bucuresti ce isi inseala grosolan clientii ce vin pentru prima oara in oras. Prima impresie ce o ai intr-un oras este data de aeroportul, gara sau autogara in care sosesti. Prima impresie cu adevarat importanta ce ti-o faci e data insa de oameni, de localnici, scrie Tudor Maxim, specialist in travel, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Cel mai nepotrivit loc al prostituatelor: parcarea din spatele unei biserici

Intersectia din Santuhalm, dintre drumul judetean Hunedoara - Deva si drumul national 7, a devenit de mai multi ani un loc al prostituatelor si al cersetorilor. in zona cu cel mai mare trafic rutier din judet, tinerele care practica prostitutia isi ofera serviciile sexuale soferilor, la cativa pasi de o biserica si la umbra cladirii unei scoli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3252 seconds )