Libnet.ro
UNICEF

06:45

De ce nu a fost Klaus Iohannis in conflict de interese cand a semnat contractul cu firma FDGR. Motivarea Curtii de Apel Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
De ce nu a fost Klaus Iohannis in conflict de interese cand a semnat contractul cu firma FDGR. Motivarea Curtii de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica motivarea sentintei date in 10 iunie in procesul Klaus Iohannis versus ANI, prin care s-a dispus anularea raportului de constatare a incalcarii legislatiei in domeniul conflictului de interese. continuă pe Adevărul

Primele maraieli ale PNL catre Klaus Iohannis

Liberalii au anuntat ca vor vota impotriva ordonantei prin care au fost majorate lefurile unor demnitari, printre care si cea a presedintelui Klaus Iohannis. Pozitia PNL vine la scurt timp dupa ce seful statului a intors Codul Fiscal in Parlament, in pofida liberalilor.

Ce are special smokingul creat de Alexandru Ciucu pentru presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a purtat o noua creatie vestimentara marca Alexandru Ciucu, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, unde a fost invitat de Presedintele Austriei. Iata ce are special acest smoking! .

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru studenti: Va asigur de sprijinul meu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), care implineste 15 ani de existenta, ca studentii beneficiaza de sprijinul sau pentru prioritizarea acestui sector, prea des invocat si prea putin sprijinit pentru importanta sa imediata si pe termen lung, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a dispus renovarea vilei de protocol de la Predeal: Este un lux pe banii romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a dispus renovarea vilei de protocol de la Predeal. Lucrarile sunt in desfasurare si la Vila Lac 3, acolo unde se executa renovari ample ce vor duce la costuri totale de circa 1,5.

Klaus Iohannis intra in vacanta. Iata ce locatii a ales presedintele pentru cele doua saptamani de relaxare

Presedintele Klaus Iohannis isi va lua, de la inceputul saptamanii viitoare, o vacanta de cel putin doua saptamani, pe care o va petrece la vila de protocol de la Neptun, dar si la Sibiu, au declarat,.

Klaus Iohannis este asteptat la mare. Traficul pe litoral este blocat in dreptul statiunilor Eforie Nord si Eforie Sud

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat pe litoral. Traficul rutier dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud este blocat in asteptarea coloanei oficiale.

Klaus Iohannis a pus ANI cu botul pe labe

Curtea de Apel Alba Iulia nu a inregistrat pana marti niciun recurs formulat de Agentia Nationala de Integritate impotriva sentintei pronuntate de instanta din Alba prin care a fost admisa, in iunie, .

Trebuia Klaus Iohannis sa demisioneze impreuna cu Crin Antonescu dupa europarlamentare? Vezi ce parere are Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a a declarat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la postul B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca nu este de parere ca presedintele Klaus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )