Libnet.ro
UNICEF

19:31

Un fost magistrat in DNA rupe tacerea. Dezvaluiri halucinante

Antena3 Antena3,
Un fost magistrat in DNA rupe tacerea. Dezvaluiri halucinante

Fostul adjunct al procurorului general al Parchetului National Anticoruptie PNA), magistratul Gheorghe Suhan, rupe tacerea. Acesta a vorbit intr-un interviu acordat Antena 3 despre modul in care i. continuă pe Antena3

Un fost magistrat militar rupe tacerea in scandalul SIPA. Ce indicatii a primit de la Monica Macovei

Un fost procuror rupe tacerea in scandalul SIPA. Ion Panaitescu, fost procuror in PNA, sustine ca in anul 2005 a primit de la Monica Macovei, ministrul justitiei la acea vreme, documente din.

Sinteza zilei: Un fost sef al comisiei de inventariere a arhivei SIPA rupe tacerea. Dezvaluiri uluitoare

Fostul judecator Marius Iosif, fost presedinte al comisiei de inventariere a arhivei SIPA, in perioada iunie 2007 - decembrie 2008, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre scandalul care a acaparat.

La ordinea zilei. Geoana, dezvaluiri halucinante la Comisie: S-a dorit perpetuarea unui sistem de forta

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre audierile, de la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei au fost.

Fostul secretar de stat Valentin Preda Raducu a primit sase ani de inchisoare cu executare. Un fost politist DNA care a fotografiat un document despre firma Tel Drum a fost condamnat la opt ani

Valentin Raducu Preda, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a fost condamnat luni de Curtea de Apel Bucuresti la sase ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de coruptie si divulgarea unor secrete care pericliteaza securitatea nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )