Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un fost ministru din Guvernul Sarkozy a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
Un fost ministru din Guvernul Sarkozy a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Fostul ministru Patrick Devedjian in cabinetul Sarkozy, presedinte al Consiliului Departamental Hauts-de-Seine, a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Printre vicitmele pandemiei de coronavirus in Franta se numara si Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze. Acesta a murit la varsta de 75 de ani in noaptea de sambata spre.

Coronavirus: Un medic de 39 de ani din Uzbekistan a murit, dupa ce a incercat sa se trateze singur

Un doctor din Uzbekistan, in varsta de 39 de ani, a murit sambata dupa ce a incercat sa se trateze singur de infectia cu coronavirus, acesta tinand ascuns faptul ca este bolnav, a transmis ministerul sanatatii, citat de Reuters.

Un italian in varsta de 101 ani s-a vindecat de coronavirus si a fost externat din spital

Un barbat in varsta de 101 ani a fost externat din spital dupa ce s-a vindecat de noul coronavirus, a declarat Gloria Lisi, viceprimarul orasului italian Rimini, citat de CNN. Barbatul, care a fost numit doar domnul P, a fost internat la spitalul din Rimini, nord-estul Italiei, saptamana trecuta, dupa ce fusese testat pozitiv pentru Covid-19. Lisi a spus ca recuperarea sa cu adevarat extraordinara da speranta pentru viitor.

Managerul Spitalului Judetean Suceava Vasile Rimbu a fost suspendat din functie in locul lui a fost numit un medic pediatru

La solicitarea Ministerului Sanatatii, managerul de la Spitalul Judetean Suceava a fost suspendat din functie, a declarat pentru HotNews. ro vicepresedintele CJ Suceava Viorel Seredenciuc. in locul lui Vasile Rimbu a fost numit pe perioada starii de urgenta doctorul Filip Florin, medic primar in specialitatea chirurgie si ortopedie pediatrica, sustine vicepresedintele CJ Suceava.

Hotararea de ultima ora a magistratilor. A fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva

Tribunalul Bucuresti a hotarat definitiv. Un cunoscut om de afaceri a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani de inchisoare. Magistratii au hotarat: a fost eliberat din inchisoare; decizia este definitiva Sorin Ovidiu Vintu, afacerist cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Catavencu si prin scandalul Fondului National de InvestitiiFNI), va fi .

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din cauza coronavirusului

Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat serviciul sau de presa pentru AFP.

Fost ministru francez, decedat din cauza coronavirusului!

Patrick Devedjian a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat s.

Strategia unui fost ministru al Sanatatii pentru protectia personalului medical: echipamente noi si redistribuirea pacientilor

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a facut mai multe recomandari pentru protejarea personalului medical din Romania in contextul in care aproximativ 1 din zece romani infectati cu COVID-19 face parte din personalul de spital.

Un fost ministru de Externe al Ucrainei, arestat pentru crima

Leonid Kojara, ministru de Externe al Ucrainei in timpul EuroMaidanului, care a pus capat unui regim prorus in tara vecina, a fost arestat miercuri in cazul uciderii directorului unui canal de televiziune.

Mircea Badea ii umileste din nou pe politisti, dupa ce a fost oprit in trafic: Tremura rau!

Nici Mircea Badea nu a scapat de filtrul politistilor care in aceasta perioada cer actele tuturor celor care ies din casa, in contextul pandemiei de coronavirus. Mircea Badea ii umileste din nou pe politisti, dupa ce a fost oprit in trafic Se stie ca, in plina epidemie de coronavirus, aautoritatile au decis ca nimeni sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )