Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fost ministru din guvernul Victor Ponta, DEZVALUIRI ULUITOARE: Am avut microfon in lenjeria intima

B1 B1,
Fost ministru din guvernul Victor Ponta, DEZVALUIRI ULUITOARE: Am avut microfon in lenjeria intima

Fost ministru al Guvernului Ponta a descoperit ca a fost inregistrat cu un microfon ascuns in lenjeria intima. Orlando Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene si ulterior al Finantelor. continuă pe B1

Dl. Victor Ponta- o pierdere fara importanta

Dl. Victor Ponta a revenit in actualitate in zilele in care se faceau jocurile in vederea desemnarii persoanei ce urma sa ii ia locul demisionarului cu sila Florin Iordache in fruntea Ministerului Justitiei.

Dosar de Politician: UNPR-ul cel blamat este pe cale sa reinvie! Victor Ponta si Daniel Constantin pun la cale infiintarea unui Grup parlamentar al independentilor (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit luni, la Dosar de politician, despre planurile lui Victor Ponta si Daniel Constantin de a obtine cat mai multe functii si avantaje in noua guvernare. Timp de.

Domnul Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea. Victor Ponta, noi declaratii care sa aprinda spiritele in PSD: Nu va fi niciun mare proiect de investitii facut

Victor Ponta continua seria de declaratii dure la adresa conducerii PSD si a guvernului. intrebat intr-o emisiune televizata daca actualul premier se consulta cu el, acesta a venit cu o replica.

Deputatul PSD Victor Ponta: Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea

Fostul premier si actual deputat social-democrat, Victor Ponta, a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca seful Executivului, Sorin Grindeanu, ii cere sfaturi, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma, relateaza News. ro.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma.

Un fost ministru a fost pradat de hoti: Politistii au reusit sa prinda 20 de persoane care actionau organizat pentru a fura din judetul Ilfov

Apar informatii noi legate de spargerile de locuinte din judetul Ilfov! Un fost ministru a fost pradat de hoti! Vorbim despre fostul sef al Sanatatii, Mircea Cinteza, care a ramas fara bani, bijuterii si.

Un fost ministru a fost pradat de hoti: Politistii au reusit sa prinda 20 de persoane care actionau organizat pentru a fura din judetul Ilfov (VIDEO)

Apar informatii noi legate de spargerile de locuinte din judetul Ilfov! Un fost ministru a fost pradat de hoti! Vorbim despre fostul sef al Sanatatii, Mircea Cinteza, care a ramas fara bani, bijuterii si.

Shhaideh spune ca, potrivit prevederilor adoptate de Guvernul Ciolos, prefectii si subprefectii au fost scosi din categoria inaltilor functionari publici

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat sambata, la Buzau, ca, potrivit prevederilor adoptate de Guvernul Ciolos si negociate cu Comisia Europeana, functiile de prefect si subprefect au fost scoase din categoria inaltilor functionari publici, acestia devenind demnitari si fiind asimilati secretarilor de stat, respectiv subsecretarilor de stat.

Dezvaluiri uluitoare ale lui Gregorian Bivolaru: Liderul MISA povesteste cum a reusit sa paraseasca tara in urma cu 13 ani, cand toate autoritatile erau cu ochii pe el (VIDEO)

Marturisiri halucinante ale lui Gregorian Bivolaru. Dupa 13 ani de la momentul in care a fugit din Romania, liderul MISA povesteste cum a reusit sa paraseasca tara cand toate autoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )