Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dezvaluiri uluitoare ale lui Gregorian Bivolaru: Liderul MISA povesteste cum a reusit sa paraseasca tara in urma cu 13 ani, cand toate autoritatile erau cu ochii pe el (VIDEO)

B1 B1,
Dezvaluiri uluitoare ale lui Gregorian Bivolaru: Liderul MISA povesteste cum a reusit sa paraseasca tara in urma cu 13 ani, cand toate autoritatile erau cu ochii pe el (VIDEO)

Marturisiri halucinante ale lui Gregorian Bivolaru. Dupa 13 ani de la momentul in care a fugit din Romania, liderul MISA povesteste cum a reusit sa paraseasca tara cand toate autoritatile. continuă pe B1

Gregorian Bivolaru spune cum a iesit din tara: Am parasit Romania ascuns intr-un TIR din cauza abuzurilor impotriva mea

Liderul MISA Gregorian Bivolaru a relatat intr-un interviu cum a parasit Romania si din ce motive, precizand ca abuzurile si ilegalitatile impotriva sa ar fi fost comandate de Adrian Nastase. Astfel, el a ales sa paraseasca Romania ascuns intr-un TIR, potrivit Mediafax.

O alta condamnare primita de Romania la CEDO: Gregorian Bivolaru a castigat 7000 de euro cu titlul de despagubiri de la statul roman

Condamnat in Romania, despagubit de Curtea Europeana a Drepturilor Omului! Fostul lider Misa, Gregorian Bivolaru a castigat marti un proces impotriva statului roman si va trebui sa.

CEDO a decis ca statul roman trebuie sa-i plateasca lui Gregorian Bivolaru daune de 1.000 de euro. Decizia poate fi atacata in instanta

O instanta a Curtii Europene a Dreptului Omului CEDO) a stabilit, printr-o decizie care nu este definitiva, ca statul roman trebui sa-i dea lui Gregorian Bivolaru o suma de 1. 000 de euro pentru daune morale. Cu toate astea, Gregorian Bivolaru ceruse in total 250. 000 de euro, iar cheltuielile de judecata au fost 5. 980 de euro, potrivit Mediafax.

Romania, condamnata la CEDO sa-i plateasca 7.000 de euro lui Gregorian Bivolaru pentru o retinere ilegala in 2004

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a obligat statul roman la plata a 7. 000 de euro catre Gregorian Bivolaru, pentru faptul ca acesta a fost in mod ilegal privat de libertate dupa decizia de eliberare din arest dispusa de Curtea de Apel Bucuresti in aprilie 2004.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )