Libnet.ro
UNICEF

13:45

Au fost premiati cei mai importanti oameni de afaceri din Bacau FOTOGALERIE

Adevărul Adevărul,
Au fost premiati cei mai importanti oameni de afaceri din Bacau FOTOGALERIE

Mai bine de 2. 000 de firme din Bacau dintre cele 10. 000 care functioneaza in judet au participat la topul realizat de Camera de Comert si Industrie. continuă pe Adevărul

Barack Obama: Americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca mai multe impozite

Presedintele SUA, Barack Obama, a subliniat vineri ca este indispensabil ca americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca un pic mai multe impozite, intr-o alocutiune sustina la Casa Alba dupa realegerea sa in functie, marti, scrie AFP.

Mai mult decat o baterie.

Cu multe idei bune si produse noi, Kludi este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. Identificarea timpurie a trendurilor si transpunerea lor in produse mai istete si mai bune, aceasta este filosofia noastra. si la un pret accesibil! Bateriile Kludi imbina un design tineresc, reconfortant, cu o tehnica inovativa. Pe langa aceasta, Kludi se identifica cu inalta calitate a serviciilor de livrare, profesionalism in .

Concurenta puternica pentru Posta Romana: Austrian Post a achizitionat integral PostMaster, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii postale

Grupul Austrian Post a preluat integral la inceputul acestei luni PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, si isi doreste sa se extinda semnificativ pe piata distributiei adresate unde lider este Posta Romana, odata cu liberalizarea serviciilor postale de la 1 ianuarie 2013, a anuntat joi, Andreas Dragosits, vicepresedinte al grupului austriac de servicii postale. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica. Se actualizeaza.

Concurenta puternica pentru Posta Romana: Austrian Post a achizitionat integral Postmaster, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii postale

Grupul Austrian Post a preluat integral la inceputul acestei luni PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, si isi doreste sa se extinda semnificativ pe piata distributiei adresate unde lider este Posta Romana, odata cu liberalizarea serviciilor postale de la 1 ianuarie 2013, a anuntat joi, Andreas Dragosits, vicepresedinte al grupului austriac de servicii postale. Se actualizeaza.

MOLDE - STEAUA. MOLDE va folosi CEI MAI BUNI JUCATORI in meciul cu STEAUA.

Antrenorul echipei norvegiene Molde FK, Ole Guunar Solskjaer, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in partida cu Steaua, contand pentru etapa a patra a grupelor Ligii Europa, va alinia cel mai bun lot pe care il are la dispozitie, informeaza aftenposten. no, potrivit Mediafax. La meciul din urma cu doua saptamani de la Bucuresti, 2-0 pentru Steaua, Solskjaer a lasat in Norvegia majoritatea titularilor, aliniind o echipa formata din multe rezerve. Data trecuta a trebuit sa .

Cinci masini au fost implicate intr-un carambol la iesirea din Ploiesti spre Brasov

Cinci masini au fost implicate intr-un carambol la iesirea din Ploiesti spre Brasov, pe DN1, iar o persoana a fost ranita in urma accidentului. Coliziunea s-a produs dupa ce o autilitara a intrat in patru.

Verbatim lanseaza cea mai subtire unitate HDD din lume: Store n Go Ultra Slim

Verbatim a anuntat lansarea celei mai subtiri unitati HDD de pana acum. Cu o grosime de 10. 5mm, Verbatim Store n Go Ultra Slim este una dintre cele mai subtiri unitati de hard disk din lume - cu 20%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )