Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un fost primar scapa de inchisoare: S-au PRESCRIS acuzatiile de luare de mita pentru Neculai Ontanu (VIDEO)

B1 B1,
Un fost primar scapa de inchisoare: S-au PRESCRIS acuzatiile de luare de mita pentru Neculai Ontanu (VIDEO)

Vesti bune pentru Neculai Ontanu! Fostul primar al Sectorului 2 din Capitala scapa de inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, prescrierea faptelor in dosarul de fraude cu. continuă pe B1

Un fost primar a accidentat grav un mopedist. Pacientul a fost preluat de la locul accidentului inconstient

Un fost primar al unei comune din Olt a accidentat grav, joi, spre orele pranzului, un barbat care se deplasa pe un moped.

Fost primar al comunei Boisoara, trimis in judecata de DNA, intr-un dosar cu prejudiciul de 11,5 milioane de euro

Mai multe persoane, intre care si un fost primar, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA Pitesti, intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor suprafete de padure. Prejudiciul depaseste suma de 11 milioane de euro.

TelDrum, in centrul unui dosar la Craiova. Procurorii craioveni au declinat dosarul pentru ca Lia Olguta Vasilescu, fost primar, a devenit ministru

Procurorii craioveni au declinat catre Parchetul General dosarul Tel Drum, in care anchetau circumstantele in care au fost realizate lucrari fara autorizatie intr-un proiect din Craiova cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro. Motivul: Olguta Vasilescu, persoana care face obiectul dosarului, a devenit intre timp deputat si ministru, scrie Gazeta de Sud.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )