Libnet.ro
UNICEF

13:30

A fost prins barbatul care a evadat vineri in Vrancea. Politistii au intrat peste el cand se pregatea sa comita un viol

Adevărul Adevărul,
A fost prins barbatul care a evadat vineri in Vrancea. Politistii au intrat peste el cand se pregatea sa comita un viol

Acesta a fost cautat de aproape 200 de oameni ai legii, timp de peste 30 de ore. Individul va fi dus direct in Penitenciarul Focsani. continuă pe Adevărul

Barbatul care ar fi injunghiat-o pe iubita lui in spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara a fost prins

Barbatul care ar fi injunghiat-o mortal pe iubita sa, de 20 de ani, vineri seara, in spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara a fost prins pe langa calea ferata din zona Padurea Verde, de la iesirea din or.

Vrancea: Detinutul evadat a fost prins; acesta se ascundea la o stana

Detinutul evadat de la Penitenciarul Focsani in timp ce se afla la munca a fost prins, sambata seara, la o stana de pe raza localitatii Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Sofer cu tupeu maxim: avea permisul auto suspendat, dar a fost prins conducand pe un drum national

Barbatul de 33 de ani, din Galati, a fost prins de politistii de frontiera in urma unui control de rutina si s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiuniide conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

A fost prins cainele pitbull care a ranit o femeie si a omorat un catel la Alba Iulia. intre timp a mai atacat un patruped. Proprietarul va fi cercetat penal

Politistii din Alba Iulia au reusit sa identifice si sa captureze cainele care a muscat o femeie si i-a ucis catelul, vineri seara. intre timp, cainele de lupta a atacat un alt catel aflat pe strada cu stapanul sau.

Salvamonstii din Maramures au intervenit degeaba pe munte azi-noapte Barbatul care a sunat la 112 ar avea antecedente de apeluri false

Salvamonstii din Maramures au fost tinuti cateva ore pe munte, in noaptea de vineri spre sambata, de un barbat care se plangea de dureri puternice. in cele din urma, barbatul nu a fost gasit, iar salvamontistii au aflat ca acesta are antecedente in ceea ce priveste apelurile false la 112, transmite Mediafax.

Tanar fotografiat cum dezumfla rotile unei masini de Politie chiar in parcarea unei sectii. Autorul nu a fost prins

Un tanar din Timisoara a fost fotografiat de un cetatean in timp ce dezumlfa rotile unei autorspeciale a Politiei chiar in fata unei sectii din oras.

Lipsa de experienta a pilotilor a fost elementul principal care a dus la prabusirea modelului Boeing Max 737, in lunile octombrie si martie, potrivit unei noi analize

Boeing estimeaza ca a pierdut peste un miliard de dolari in perioada in care avionul 737 Max a fost retinut la sol, in urma celor doua accidente similare din octombrie si martie, care au dus la moartea a 346 de oameni. in timp ce multi considera ca prabusirile au fost cauzate de erori de software, un raport publicat miercuri de New York Times atrage atentia asupra pilotilor neexperimentati, implicati in ambele tragedii, scrie Business Insider.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )