Libnet.ro
UNICEF

16:45

A fost prins hotul care a furat sangele Papei

Antena3 Antena3,
A fost prins hotul care a furat sangele Papei

Politistii italieni au reusit sa-l prinda, dupa aproape doua luni de la comiterea faptei, pe individul care a furat o fiola cu sangele Papei Ioan Paul al II-lea. Fiola era gazduita in catedrala din orasul italian Spoleto. continuă pe Antena3

Politia il gaseste pe hotul unei relicve a lui Ioan Paul al II-lea, nu insa si relicva

Hotul unei relicve care contine sangele papei polonez Ioan Paul al II-lea, disparut din catedrala din Spoleto centrul Italiei) in septembrie, a fost identificat, a declarat vineri politia locala, potrivit AFP.

Politia Italiana l-a identificat pe barbatul care a furat o sticluta cu sangele Papei Ioan Paul al II-lea

Politia Italiana a reusit sa-l identifice pe barbatul care a furat o sticluta cu sangele Papei Ioan Paul al II-lea dintr-o catedrala din regiunea Umbria, transmite The Guardian.

Un barbat care aruncase in aer doua bancomate, inclusiv unul din Sectorul 3 din Capitala, a fost prins de politistii din Bucuresti VIDEO

Un barbat in varsta de 37 de ani care aruncase in aer doua bancomate, inclusiv unul din Sectorul 3 din Capitala, a fost prins de politistii din Bucuresti. Anchetatorii au gasit in masina sa cagule, spray-uri lacrimogene, aparate de bruiaj, iar la perchezitiile imobiliare au mai descoperit materiale explozive, sume de bani, acte de identitate cu fotografia barbatului respectiv, emise de diverse state, in care acesta avea nume diferite.

Un barbat care aruncase in aer doua bancomate a fost prins de politistii din Bucuresti

Un barbat in varsta de 37 de ani, care aruncase in aer doua bancomate, inclusiv unul din Sectorul 3 din Capitala, a fost prins de politistii din Bucuresti. Anchetatorii au gasit in masina sa cagule, spray-uri lacrimogene, aparate de bruiaj, iar la perchezitii imobiliare au mai descoperit materiale explozive, sume de bani, acte de identitate cu fotografia barbatului respectiv, emise de diverse state, in care acesta avea nume diferite. Prejudiciul cauzat de barbat prin faptele sale se ridica la 1 milion de lei, potrivit News.

Valoarea amenzilor pe care le-au dat politistii in prima noapte de carantina

Luni au intrat in vigoare noile masuri menite sa limiteze raspandirea coronavirusului. Noaptea de luni spre marti a fost si prima in care circulatia a fost restrictionata. Persoanele care au vrut sa iasa.

Autorul exploziei de la bancomatul de pe bulevardul Pallady din Capitala a fost prins. A dat o lovitura similara si la Braila

Principalul suspect in cazulexploziei de la bancomatul de pe bulevardul Theodor Pallady,din Sectorul 3 al Capitalei, din mai 2019, a fost retinut.

A doua crestere a alocatiilor pentru copii urmeaza de la 1 ianuarie. Ludovic Orban: Din 2007, PNL a fost singura formatiune care le-a majorat

Dublarea alocatiilor pentru copii se va face tinand cont de situatia economica si de incasarile previzionate la bugetul de stat, adica in trepte, cu cate 20%, a explicat premierul Ludovic Orban, care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )