Libnet.ro
UNICEF

11:30

Valoarea amenzilor pe care le-au dat politistii in prima noapte de carantina

B1 B1,
Valoarea amenzilor pe care le-au dat politistii in prima noapte de carantina

Luni au intrat in vigoare noile masuri menite sa limiteze raspandirea coronavirusului. Noaptea de luni spre marti a fost si prima in care circulatia a fost restrictionata. Persoanele care au vrut sa iasa. continuă pe B1

Cum au incercat sa scape romanii de amenzi, in prima noapte de restrictii. Mesajele amuzante ale oamenilor

Romanii strang din nou cureaua in ceea ce priveste viata sociala. Ieri seara au intrat in vigoare noile restrictii din cadrul caractinei partiale din Romania. Cum au incercat romanii sa scape de amenzi in prima noapte? Scuzele lor pentru incalcarea restrictiilor impuse de lege i-au amuzat pana si pe unii din oamenii legii. Romanii in .

FOTO Prima noapte de carantina dupa ora 23.00. Ce scuze au gasit romanii care au incercat sa scape de amenzi

Zeci de politisti si jandarmi au verificat noaptea trecuta modul in care romanii respecta interdictia de a circula pe strada intre orele 23. 00 si 5. 00 fara o declaratie pe proprie raspundere. O parte dintre cei opriti noaptea trecuta au incercat sa scape de amenda intre 500 si 2. 500 de lei gasind mai multe motive penibile.

Ioana Ginghina este din nou fericita. Vestea pe care a dat-o admiratorilor

Dupa ce a primit inelul de la iubitul ei, Ioana Ginghina este in al noualea cer. Frumoasa actrita este pregatita acum sa imbrace iar rochia de mireasa. Artista a facut dezvaluiri despre relatia cu partenerul sau. Ioana Ginghina este din nou fericita Desi parea ca pe plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar asa roz in .

FOTO Mihai Sora publica, in ziua in care implineste 104 ani, prima sa fotografie, de cand avea doar cateva luni: La inceputul secolului XX era un eveniment in sine, nu un obicei comun

Filosoful Mihai Sora a publicat pe Facebook, in ziua in care implineste 104 ani, o fotografie din primele luni de viata si subliniaza ca ritualul primei fotografii la inceputul secolului XX era insa un eveniment in sine, nu un obicei comun si ca pentru multi dintre parintii generatiei mele, fotografia aceasta inaugurala a fost singurul lucru care le-a ramas de pe urma copilului.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )