Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fost sef crematoriu, la Antena 3: Incinerarea nu se poate face intr-un butoi. Trebuie o temperatura de 1.400 de grade

Hotnews Hotnews,
 Fost sef crematoriu, la Antena 3: Incinerarea nu se poate face intr-un butoi. Trebuie o temperatura de 1.400 de grade

Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti, Gheorghe Ionel, a declarat, la Antena 3, ca incinerarea unui corp nu se poate face intr-un butoi, pentru un astfel de proces fiind nevoie de o temperatura de 1. 400 de grade. Declaratia sa vine in contextul in care, potrivit anchetatorilor in cazul Caracal, Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o pe Alexandra si ulterior i-a incinerat corpul. continuă pe Hotnews

Fost sef crematoriu: Incinerarea nu se poate face intr-un butoi. Trebuie o temperatura de 1.400 de grade

Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti, Gheorghe Ionel, a declarat, la Antena 3, ca incinerarea unui corp nu se poate face intr-un butoi, pentru un astfel de proces fiind nevoie de o temperatura de 1. 400 de grade. Declaratia sa vine in contextul in care, potrivit anchetatorilor in cazul Caracal, Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o pe Alexandra si ulterior i-a incinerat corpul.

Fost sef de crematoriu: Incinerarea nu se poate face intr-un butoi, pentru ca e nevoie de o temperatura de 1.400 de grade

Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti, Gheorghe Ionel, a declarat, marti seara, intr-o interventie la Antena 3, ca incinerarea unui corp nu se poate face intr-un butoi, pentru ca este nevoie de o temperatura de 1. 400 de grade. El a facut aceasta declaratie in legatura cu tragedia de la Caracal, DIICOT anuntand ca Gheorghe Dinca a ucis-o pe fata de 15 ani si apoi a incinerat-o.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Fost sef de crematoriu: Fata ar putea fi in viata. Arderea in butoi e exclusa!

Vladimir Belis, fostul director al IML, a vorbit in exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre mersul anchetei in cazul Caracal. Belis sustine ca Alexandra Macesanu ar putea fi in viata. Eu cred ca nu se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )