Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fost sef NSA: SUA fura informatii pentru a-si proteja cetatenii, chinezii pentru a-i ...

România Liberă România Liberă,
Fost sef NSA: SUA fura informatii pentru a-si proteja cetatenii, chinezii pentru a-i ...

Fostul director al NSA si CIA Michael Hayden a declarat, vineri, la Bucuresti, ca SUA fura informatii pentru a asigura securitatea cetatenilor sai, nu pentru a-i imbogati, asa cum face Beijingul, relateaza Mediafax. Intr-un discurs sustinut la BNR, generalul Hayden a declarat ca sunt trei categorii de pacatosi in spatiul cibernetic: statele, gruparile infractionale si anarhistii. Statele sunt foarte bune la asta. Al meu este. Am fost director al NSA si, din motive de strangere de . continuă pe România Liberă

Generalul Michael Hayden, fost sef al CIA si NSA, sustine un discurs la Banca Nationala a Romaniei

Omul care in urma cu doar cativa ani controla toate serviciile de informatii ale Statelor Unite ale Americii se afla in Bucuresti si va sustine vineri, de la ora 17. 00, un discurs despre securitatea cibernetica.

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Ambasada SUA face lobby pentru investitorii Fondului Proprietatea.

Oficialii americani arata ca bursa autohtona este printre cele mai scumpe din regiune din cauza comisioanelor ASF si BVB. In conditiile in care costurile de tranzactionare cumulate datorate celor doua entitati nu sar, in medie, de 0,12%, trimiterea se face spre fondurile inchise, in special Fondul Proprietatea, asuprite suplimentar de comisionul anual datorat ASF 0,1% din active). Sub afirmatia ca pretul unui serviciu e mare se poate ascunde constatarea ca nu e pentru toti la fel .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )