Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un fost senator a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu EXECUTARE: Decizia este DEFINITIVA

B1 B1,
Un fost senator a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu EXECUTARE: Decizia este DEFINITIVA

Judecatorii de la Curtea Suprema au decis, joi, ca fostul senator UDMR Olosz Gergely, fost sef al ANRE, sa fie condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza. continuă pe B1

Fostul senator UDMR Olosz Gergely, condamnat definitiv la 3 ani de nchisoare cu executare

Olosz Gergely, fost senator UDMR si fost sef al ANRE, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea Suprema la trei ani cu executare pentru trafic de influenta si interzicerea unor drepturi. De asemenea, instanta a dispus confiscarea 384. 000 de euro si 400. 000 de lei.

Un barbat din Taraclia, condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru violul unei minore de zece ani

Felcerul unei scoli sportive din Taraclia a fost condamnat la 22 de ani inchisoare pentru sase episoade de viol, savarsite in privinta unei minore. Procurorii au demonstrat prin probe ca, in perioada decembrie 2017 august 2018, inculpatul ar fi violat periodic o minora in varsta de 10 ani.

Justitia americana l-a condamnat la 45 de ani de inchisoare pe seful unei organizatii mafiote din fosta URSS

Rajden Sulaia, seful unei organizatii mafiote ai carei membri sunt originari din fosta Uniune Sovietica, a fost condamnat la 45 de ani de inchisoare, a anuntat procurorul federal al Manhattanului, la New York, relateaza AFP.

Reteaua de comunicatii diplomatice a Uniunii Europene a fost infiltrata cel putin trei ani

Reteaua de comunicatii diplomatice a Uniunii Europene a fost infiltrata timp de cel putin trei ani, fiind descarcate mii de telegrame schimbate intre ambasade si reprezentantii tarilor membre UE, scrie Le Monde. O parte a acestor mesaje reflecta ingrijorarea europenilor legata de politica lui Donald Trump, dificultatea de a trata cu Rusia sau China precum si temerea de a vedea Iranul relansandu-si programul nuclear.

Juristii Camerei Deputatilor au stabilit ca raspunderea civila sau administrativa pentru conflictul de interese sa expire dupa trei ani

Comisia juridica, prezidata de deputatul PSD Nicusor Halici, a suplimentat ordinea de zi a sedintei de marti cu proiectul initiat de Catalin Radulescu privind prescrierea dupa trei ani a conflictului de interese savarsit de functionari publici. Legea a fost declarata neconstitutionala de CCR, PSD-ALDE propunand acum o schimbare de exprimare: raspunderea civila sau administrativa pentru conflictul de interese va expira dupa trei ani.

Digisport si Telekom Sport vor transmite Mondialele si Europenele de handbal (feminin si masculin) n urmatorii trei ani

Campionatele Mondiale si Europene de handbal feminin si masculin se vor vedea in urmatorii trei ani pe canalele Digisport si Telekom Sport. Ultimul CE de handbal feminin incheiat recent cu victoria Frantei) a fost transmis in direct de TVR1.

VIDEO Plombele care dau fiori drumarilor din Romania, testate pe A1. Producatorul spune ca rezista trei ani, indiferent de vreme

Dupa ce soferii si-au distrus masinile pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, drumarii de la CNAIR au inceput plombarea de rigoare si incearca sa repare ce se mai poate repara. Pe de alta parte, CNAIR a autorizat si un experiment inedit pentru Romania - o plomba care teoretic se prepara rapid si tine trei ani.

in urma cu trei ani, a pus pe hartie cateva cuvinte pentru viitorul sot, pe care inca nu il cunoscuse. in ziua nuntii, i-a citit scrisoarea. Barbatul a izbucnit in lacrimi

In urma cu trei ani, a pus pe hartie cateva cuvinte pentru viitorul sot, pe care inca nu il cunoscuse. in ziua nuntii, i-a citit barbatului caruia ii jura credinta scrisoarea. A izbucnit imediat in.

Inalta Curte decide punerea in libertate a Alinei Bica, arestata in Costa Rica. A fost admisa cererea bazata pe ilegalitatea completurilor de judecata

Suspendare a pedepsei pentru Alina Bica, dupa ce a contestat legalitatea completului de judecatori care a dat sentinta definitiva de 4 ani de inchisoare cu executare. Decizia definitiva si executorie trebuie comunicata autoritatilor din Costa Rica. De.

VIDEO Condamnat la sapte ani de inchisoare, Ilan Sor a venit la ANI dupa certificat de integritate pentru a putea participa la parlamentare

Primarul de Orhei, Ilan Sor, condamnat de prima instanta la sapte ani de inchisoare in dosarul fraudei bancare de la BEM, a venit joi, 20 decembrie, la Autoritatea Nationala de Integritate ANI) pentru a solicita certificatul de integritate, act necesar in vederea depunerii dosarului de participare in alegerile din 24 februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )