Libnet.ro
UNICEF

10:15

Au fost suspendate cursurile in toate unitatile scolare din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Au fost suspendate cursurile in toate unitatile scolare din judetul Buzau

In urma sedintei extraordinare CJSU Buzau s-a luat decizia suspendarii cursurilor in data de 27 februarie 2018, la scolile de pe raza judetului Buzau. Buzaul se afla sub incindenta unei avertizari cod portocaliu de ninsori si viscol. incepand de luni dupa-amiaza, vantul sufla cu putere, zona cea mai afectata fiind cea de campie. continuă pe Adevărul

Evaluarea de la Bac, amanata in cazul scolilor unde au fost suspendate cursurile

Ministerul Educatiei anunta ca, in Bucuresti si in judetele in care cursurile au fost suspendate, pr.

Teleorman: Cursurile din toate unitatile de invatamant, suspendate luni dupa-amiaza si marti: mai multe sectoare de drum sunt inchise

Autoritatile din judetul Teleorman au decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant, incepand de luni, ora 12. 00, dar si pentru ziua de marti, relateaza News. ro. Decizia a fost luata dupa pe mai mute tronsoane de drum s-au inregistrate probleme din cauza zapezii viscolite.

Luni, scolile din judetul Constanta sunt inchise

In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de la Constanta s-a decis ca luni, 26 februarie, sa fie suspendate cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Constanta.

Scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni din cauza vremii

In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de la Constanta s-a decis ca luni, 26 februarie, sa fie suspendate cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Constanta.

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni, iar masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare, avand in vedere avertizarile cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, au.

Scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni, iar masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare, avand in vedere avertizarile cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, au anuntat duminica autoritatile judetene.

UPDATE Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial. La Braila, autoritatile au hotarat sa inchida toate unitatile de invatamant din judet, in zilele de marti si miercuri.

Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial.

Cursuri suspendate in doua unitati scolare din Mehedinti

Luni, 26 februarie a. c. , in doua unitati de invatamant din judetul Mehedinti, Scoala Primara Padina Mare si Scoala Gimnaziala Eibenthal, cursurile au fost suspendate din cauza intensificarilor de vant si a stratului consistent de zapada existent pe carosabil.

Mai multe scoli, inchise din cauza ninsorilor. Judetele unde cursurile au fost suspendate

Luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, potrivit unui anunt al Ministerului Educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )