Libnet.ro
UNICEF

14:00

De ce au fost transferate 156 de cadavre de la locul prabusirii avionului de pasageri in estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
De ce au fost transferate 156 de cadavre de la locul prabusirii avionului de pasageri in estul Ucrainei

Cele 156 de cadavre ale pasagerilor decedati in catastrova aeriana din estul Ucrainei au fost transferate pentru a fi protejate de caldura si animalele salbatice, a explicat, duminica, un lider separatist prorus. continuă pe România Liberă

Franta: Rusia sa faciliteze URGENT accesul la locul prabusirii avionului sau vor exista CONSECINTE

Presedintele Frantei, Francois Hollande, someaza Rusia sa faciliteze urgent accesul la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, avertizand ca, in caz contrar, vor fi consecinte, potrivit AFP,.

Catastrofa aeriana in Ucraina: Niciun cadavru nu se mai afla la locul prabusirii avionului

Niciun cadavru nu mai este vizibil la locul prabusirii avionului malaezian aflat sub controlul separatistilor prorusi din estul Ucrainei, informeaza duminica un corespondent la fata locului al AFP.

Rebelii prorusi cer un armistitiu in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu, relateaza AFP .

Tragedia din Ucraina: Rebelii prorusi cer un ARMISTITIU in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu.

Rebelii prorusi cer ARMISTITIU la locul prabusirii avionului malaysian

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un.

Haos la locul prabusirii avionului: rebeli beti cauta obiecte de valoare, trag focuri de avertisment

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati, afirma surse locale, citate de Kyiv Post .

Haos la locul prabusirii avionului malaezian: Rebeli beti cauta obiecte de valoare, trag focuri de avertisment

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

HAOS la locul prabusirii avionului malaysian: Separatistii BLOCHEAZA si AMENINTA echipele OSCE

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

Zona de securitate instituita la locul prabusirii avionului malaysian

Reprezentantii grupului de contact Ucraina, Rusia, OSCE) au ajuns la un acord cu separatistii prorusi pentru instituirea unei zone de securitate la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei,.

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre la locul prabusirii avionului malaysian

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre din totalul de 298 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, scrie themalayonline. com. Cautarile au inceput.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )