Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea

Antena3 Antena3,
Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat, la ICCJ, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea. Un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu. continuă pe Antena3

Alin Cocos a fost retinut in dosarul in care a fost arestata fosta sefa DIICOT. Alina Bica are inca un dosar penal

Alin Cocos, fiul omului de afaceri, Dorin Cocos, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul despagubirilor in care a fost arestata fosta sefa DIICOT, Alina Bica. Dupa ore bune de audieri, procurorii.

DNA. Nou dosar pentru fosta sefa ANTIMAFIA, Alina Bica, in care au fost retinuti Adriean Videanu, Alin Cocos si politistul Florian Mihailescu

Adriean Videanu, Alin Cocos si Florentin Mihailescu au fost retinuti joi noapte de procurorii anticoruptie in dosare in care actor principal este fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Fosta sefa Antimafia are un nou dosar penal in care e acuzata de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. in acest nou dosar ar mai fi vizati Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare.

Alina Bica lanseaza acuzatii la adresa sefului SRI, Florian Coldea, la o zi dupa Elena Udrea. Un co-inculpat din dosarul fostei sefe DIICOT sustine ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat si ea, la o zi dupa Elena Udrea, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, potrivit Mediafax. In plus, un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

UPDATE. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA. Alina Bica va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

DNA. Alin Cocos, retinut in dosarul despagubirilor in care este arestata sefa DIICOT, Alina Bica. in dosar ar mai fi implicati tatal lui Alin, mama naturala si fosta mama vitrega, Elena Udrea

Alin Cocos a fost retinut vineri, pe la 3. 00 dimineata, in dosarul MICROSOFT in care tatal sau, Dorin Cocos este arestat preventiv, iar fosta sa mama vitega, Elena Udrea este inculpata si se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. Alin Cocos este acuzat de dare de mita si trafic de influenta.

VIDEO.UPDATE. Fostul consilier al Alinei Bica, la DNA. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ameninta ca va prezenta un document exploziv: Poate schimba radical cursul dosarului

Avocata Alinei Bica a declarat, joi seara, ca fost sefa DIICOT va prezenta in curand un document care poate schimba cursul dosarului in care este acuzata. Aceasta a afirmat ca este vorba despre un act probatoriu.

DNA. Consilierul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, RETINUT. E un nou dosar in care BICA e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Florian Ionut Mihailescu, consilier al Alinei Bica, a fost retinut de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita intr-un nou dosar in care fosta sefa a DIICOT e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului Mihailescu ar fi implicat, alaturi de Alina Bica in protejarea si consilierea omului de afaceri OVIDIU TENDER pentru a i se tergiversa judecarea pana la prescrierea faptelor. Tender a fost trimis in judecata in 2006 in dosarul Jaful de RAFO-CAROM si inca nu a fost condamnat definitiv. Instrumentarea dosarului a fost facuta de Bica, insa marele dosar RAFO a fost impartit in circa 40 de dosare mici si multe probe au fost imprastiate in diverse dosare in care s-a dat neinceperea urmnaririi penale sau cel mult amenda penala.

Alina Bica este audiata la DNA

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost adusa din arest la sediul DNA, unde este audiata, transmite B1 TV. Bica se afla in prezent in arest preventiv, ea fiind trimisa in judecata in legatura cu retrocedarea ilegala a unui teren din Capitala.

Alina Bica, adusa cu duba la DNA pentru audieri

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost adusa cu duba la audieri la DNA direct din arest, ea fiind audiata intr-o cauza disjunsa din cea in care este urmarita penal in prezent privind supraevaluarea unei teren de catre Comisia ANRP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )