Libnet.ro
UNICEF

11:32

DNA. Nou dosar pentru fosta sefa ANTIMAFIA, Alina Bica, in care au fost retinuti Adriean Videanu, Alin Cocos si politistul Florian Mihailescu

România Liberă România Liberă,
DNA. Nou dosar pentru fosta sefa ANTIMAFIA, Alina Bica, in care au fost retinuti Adriean Videanu, Alin Cocos si politistul Florian Mihailescu

Adriean Videanu, Alin Cocos si Florentin Mihailescu au fost retinuti joi noapte de procurorii anticoruptie in dosare in care actor principal este fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Fosta sefa Antimafia are un nou dosar penal in care e acuzata de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. in acest nou dosar ar mai fi vizati Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare. continuă pe România Liberă

Dosarul retrocedarilor: Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, afla daca va fi cercetata in libertate

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, afla marti daca va fi cercetata in libertate in dosarul despagubirilor. Ea se afla in arest preventiv din luna noiembrie.

Fostul sef al RATB, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director RATB a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu, se arata intr-un comunicat DNA.

Alin Cocos a fost retinut in dosarul in care a fost arestata fosta sefa DIICOT. Alina Bica are inca un dosar penal

Alin Cocos, fiul omului de afaceri, Dorin Cocos, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul despagubirilor in care a fost arestata fosta sefa DIICOT, Alina Bica. Dupa ore bune de audieri, procurorii.

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar pentru instigare la delapidare si spalare de bani

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar in care procurorii Parchetului General il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008. Noul dosar a fost disjuns din cauza Petromservice in care omul de afaceri a fost condamnat pe fond la 6,2 ani de inchisoare.

UPDATE. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA. Alina Bica va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

VIDEO.UPDATE. Fostul consilier al Alinei Bica, la DNA. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

Un nou dosar pentru notarul Razvan Marginean. Este cercetat pentru complicitate la inselaciune

Numele notarului Razvan Marginean, pus sub acuzare in dosarul camatariei de la Sibiu, apare intr-o noua speta, acesta fiind cercetat pentru complicitate la inselaciune.

DNA. Consilierul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, RETINUT. E un nou dosar in care BICA e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Florian Ionut Mihailescu, consilier al Alinei Bica, a fost retinut de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita intr-un nou dosar in care fosta sefa a DIICOT e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului Mihailescu ar fi implicat, alaturi de Alina Bica in protejarea si consilierea omului de afaceri OVIDIU TENDER pentru a i se tergiversa judecarea pana la prescrierea faptelor. Tender a fost trimis in judecata in 2006 in dosarul Jaful de RAFO-CAROM si inca nu a fost condamnat definitiv. Instrumentarea dosarului a fost facuta de Bica, insa marele dosar RAFO a fost impartit in circa 40 de dosare mici si multe probe au fost imprastiate in diverse dosare in care s-a dat neinceperea urmnaririi penale sau cel mult amenda penala.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, ramane in arest preventiv

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) Crinuta Dumitrean si alte trei persoane cercetate in dosarul privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, raman incarcerati.

Fosta sefa a Arhivelor Nationale Suceava a fost trimsa in judecata. Aceasta a primit 36.900 de lei sponsorizari de la notarii din Suceava

DNA Suceava a trimis-o in judecata pe Simona Maria Palagheanu, fosta sefa a Serviciului Judetean al Arhivelor Nationale Suceava pentru infractiuni de coruptie. Simona Palagheanu este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:32

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )