Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI. O masina din curtea Laurei Condrea, fosta sotie a patronului Hexi Pharma, are un mesaj dur scris pe parbriz: Magda Condrea, victima dementil. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Condrea: Nu era genul sa se sinucida, ci genul care te omora el

Noi dezvaluiri in cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Vorbeste fosta sa sotie. Condrea divortase de sotia lui Laura, cu care fusese impreuna vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicina.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, acuzatii misterioase la adresa SRI (FOTO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea lanseaza un atac la adresa Serviciului Roman de Informatii. Dupa moartea suspecta a patronului Hexi Pharma, Magda Condrea si-a lipit pe geamurile masinii mai multe coli de.

Dezvaluiri in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce le-a spus fosta sa sotie unor prieteni

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs in judetul Ilfov. in weekendul trecut, fata de 10 ani a lui Dan Condrea ramasese la sotia lui. Dupa-amiaza,.

Teorie exploziva! Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, A DISPARUT la comanda

Varianta disparitiei la comanda a lui Dan Condrea este alimentata si de fosta lui sotie. Aceasta le-a declarat jurnalistilor de la GSP. RO ca Dan Condrea nu era genul care sa se omoare, ci genul care te.

Sindicatul politistilor: Sunt informatii ca Dan Condrea nu mergea sa-si ia copilul in seara accidentului

Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, nu ar fi mers duminica seara sa-si ia fetita de la fosta sotie, asa cum s-a spus initia, potrivit unor surse citate de Sindicatul politistilor. Am o informatie.

Teorie exploziva. Un criminalist cunoscut face acuzatii grave: Mortul NU e patronul Hexi Pharma

Psihologul criminalist Tudorel Butoi sustine ca Dan Condrea si-a inscenat moartea. Haideti sa va dau una tare, domnule redactor: mortul din masina nu e el! Din datele pe care le detin, el nu a.

Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident de circulatie, produs in judetul Ilfov: Dan Condrea, identificat de sotie dupa haine

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de circulatie care s-a produs duminica seara in judetul Ilfov, intre localitatile Buftea si Corbeanca, informeaza B1.

Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident de circulatie, produs in judetul Ilfov: Dan Condrea, identificat de sotie dupa haine (VIDEO)

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de circulatie care s-a produs duminica seara in judetul Ilfov, intre localitatile Buftea si Corbeanca, informeaza B1.

Ce facea Dan Condrea in momentul producerii accidentului

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viata in momentul producerii accidentului, spun anchetatorii, potrivit Digi24. ro. Actuala sotie a lui Dan Condrea le-ar fi declarat politistilor ca a.

Cum arata sotia lui Dan Condrea. Detalii dramatice de la locul accidentului patronului Hexi Pharma

Uliana, actuala sotie a patronul HexiPharma, a ajuns la locul tragediei la scurt timp dupa impactul in care Dan Condrea si-a pierdut viata, duminica, intr-un accident de masina. Desi existau indicii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )