Libnet.ro
UNICEF

00:06

Fostul deputat Dragos Iftime si tatal sau, incarcerati. Cumnatul, internat in spital

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat Dragos Iftime si tatal sau, incarcerati. Cumnatul, internat in spital

Astazi, Tribunalul Vaslui a emis mandatele de executare a pedepselor pe numele fostului parlamentar vasluian Dragos Iftime, al tatalui sau, Ionel Iftime si a cumnatului sau, Ionut Atofanei, condamnati definitiv miercuri de Curtea de Curtea de Apel Iasi pentru infractiuni economice si de crima organizata. continuă pe Adevărul

Fostul deputat PDL de Vaslui, Dragos Iftime, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Dragos Iftime a fost condamnat definitiv astazi de judecatorii Curtii de Apel Iasi la sase ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni:asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderare la grup infractional organizat, spalare de bani si evaziune fiscala.

Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi l-au condamnat, miercuri, la sase ani de inchisoare pe fostul deputat PDL Dragos Iftime, fost presedinte executiv al FC Vaslui, informeaza Agerpres. Potrivit portalului instantei, fostul demnitar a fost gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni: asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderare la grup infractional organizat, spalare de bani si evaziune fiscala. Sentinta este definitiva.

Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDL de Vaslui Dragos Iftime a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Iasi, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, constituire a unui grup infractional organizat si spalare de bani.

Vaslui: Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDLde Vaslui Dragos Iftime a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Iasi, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, constituire a unui grup infractional.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )