Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fostul director al Microsoft, despre companie si cel mai mare regret al sau: Daca esuam, speram la urmatorul val

Adevărul Adevărul,
Fostul director al Microsoft, despre companie si cel mai mare regret al sau: Daca esuam, speram la urmatorul val

Microsoft si-a schimbat directorii la inceputul lunii februarie. Steve Ballmer, fostul director, a vorbit recent despre ce inseamna aceasta companie, ce regreta cel mai mult si cat de mult l-a schimbat averea pe care a strans-o in ultimele decenii la Microsoft. continuă pe Adevărul

Meciul Froch-Groves pe cel mai mare stadion din Anglia

Rejucarea meciului dintre Carl Froch si George Groves va avea loc in ultima zi a lunii mai pe cel mai mare stadion din Anglia, au anuntat marti organizatorii luptei.

Cel mai mare spital privat din vestul Romaniei se chinuie sa ramana pe linia de plutire

Spitalul privat la care au apelat numerosi timisoreni pentru a naste in conditii cat mai bune a pierdut intr-un scurt timp peste jumatate din clienti. Situatia financiara a unitatii a fost aproape de colaps, Finantele ajungand sa scoata la licitatie aparatura medicala a spitalului. Pentru revenirea pe piata serviciilor medicale, noua conducere este dispusa sa mearga din usa in usa pentru a cauta clienti.

Din rege in cersetor in lumea Bitcoin: cum a esuat cel mai mare serviciu si a pierdut sute de milioane de dolari

Finalul lunii februarie a adus cea mai proasta veste pentru lumea Bitcoin. Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb valutar, si-a cerut falimentul, admitand ca a pierdut aproape jumatate de miliard de dolari, cei mai multi bani fiind ai clientilor. Ce a destabilizat insa acest serviciu si cum a ajuns un colos in colaps financiar?.

Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE in T4 2013

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 5,1% in trimestrul patru al anului trecut T4 2013), comparativ cu perioada similara a anului 2012, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit unor estimari revizuite publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Miscarea pe care cea mai mare companie petroliera din Rusia o va face in Ucraina

Cea mai mare companie petroliera din Rusia, Rosneft, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina. Rafinaria din Odesa a fost preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul.

Cea mai mare companie petroliera din Rusia ar putea prelua rafinaria din Odesa

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit.

Cea mai mare companie petroliera a statului rus cumpara rafinaria din Odesa.

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit cotidianului Kommersant, citat Reuters. Rusia a declansat o criza internationala majora dupa ce a desfasurat trupe in regiunea ucraineana Crimea, determinand autoritatile de la Kiev sa declare mobilizarea generala a trupelor si rezervistilor, in .

Mircea Sandu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu, dupa alegerea lui Razvan Burleanu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu si-a schimbat radical discursul. Cum s-a transformat Razvan Burleanu dintr-un minicandidat in cel mai bun presedinte

Contrar atitudinii sale sfidatoare la adresa lui Razvan Burleanu inainte de alegeri, fostul presedinte al FRF a aratat mai mult clementa la finalul scrutinului, aratandu-se dispus sa colaboreze cu noul presedinte. Totosi, Sandu nu a exclus ca pe viitor sa existe alegeri anticipate pentru sefia FRF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )