Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fostul director de securitate al Facebook a devenit spion.

România Liberă România Liberă,
Fostul director de securitate al Facebook a devenit spion.

Un fost angajat Facebook, responsabil cu securitatea informatica a retelei sociale si insarcinat, de asemenea, cu protectia datelor personale, a fost angajat in 2010 de Agentia nationala de securitate a SUA NSA), aflat la originea faimosului program de spionaj PRISM, scrie incomemagazine. ro. Este vorba de Max Kelly, iar informatia a fost furnizata de New York Times, care a publicat un articol privind legaturile dintre NSA si Silicon Valley. Potrivit publicatiei, agentia americana face . continuă pe România Liberă

Fostul director al Hidroelectrica, Traian Oprea, condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu

Fostul director al Hidroelectrica, Traian Oprea, a fost condamnat de Tribibunalul Bucuresti la noua ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, transmite Agerpres. Decizia a.

in proces cu el insusi. Fostul director al Spitalului TBC Arges s-a dat singur in judecata

Fostul director al Spitalului TBC Arges, Razvan Marmandiu, s-a dat singur in judecata pentru obtinterea unor drepturi salariale. Desi initial angajatii spitalului il dadusera in judecata pentru a-si.

Noua ani de inchisoare pentru Traian Oprea, fostul director al Hidroelectrica

Traian Oprea, fost director general al Hidroelectrica in perioada 2003 - 2009, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Bucuresti, la noua ani de inchisoare in asa-numitul dosar al prizelor Siemens. Domnia sa poate face apel in zece zile de la comunicarea acestei sentinte.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )