Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul presedinte al Braziliei, Lula da Silva, anchetat pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al Braziliei, Lula da Silva, anchetat pentru trafic de influenta

Parchetul federal din Brazilia a deschis, joi, o ancheta contra fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru presupus trafic de influenta, prin care era ajutata o firma de constructii sa castige contracte in strainatate, dupa ce a parasit puterea, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Fost presedinte, anchetat pentru trafic de influenta

Parchetul federal din Brazilia a deschis joi o ancheta contra fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva 2003-2010) pentru presupus trafic de influenta, menit sa ajute o firma de constructii sa castige.

Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca este o procedura stabilita.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a cazut si si-a fracturat o vertebra la gat

Fostul presedinte american George H. Bush a cazut miercuri, in timp ce se afla la resedinta sa de vara din Kennebunkport, Maine, si si-a fracturat o vertebra la gat, dar viata sa nu este in pericol, a anuntat purtatorul sau de cuvant, Jim McGrath, citat de CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )