Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fostul presedinte al ANRP Crinuta Dumitrean, implicata alaturi de alti doi deputati in dosarul Alinei Bica, sefa DIICOT

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al ANRP Crinuta Dumitrean, implicata alaturi de alti doi deputati in dosarul Alinei Bica, sefa DIICOT

In dosarul in care este cercetata sefa DIICOT Alina Bica apare si fostul presedinte al ANRP, bistriteanca Crinuta Dumitrean. Aceasta a facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP care a acordat in 2011 o despagubire pentru un teren supraevaluat in Capitala. continuă pe Adevărul

Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, vizata in dosarul in care a fost retinuta Alina Bica

Fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), Crinuta Dumitrean este vizata in dosarul in care a fost retinuta Alina Bica, transmite B1 TV. Deocamdata aceasta nu se afla in.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, paraseste politica mare

Copresedinte al noului PNL Timis si fost presedinte al PD-L, postura din care a fost ales si presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a luat o decizie care reseteaza jocurile politice din Timis. Ostaficiuc s-a retras din functia de copresedinte al PNL, ramanand un simplu membru de partid.

Hans-Gert Pottering, fostul presedinte al Parlamentului European si liderul grupului PPE, vine la Adevarul Live

Politicianul german Hans-Gert Pottering, fost presedinte al Parlamentului European si actualul presedinte al Partidului Popularilor Europeni, vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre noul presedinte, Klaus Iohannis, despre situatia tensionata de la Bruxelles cu privire la bugetul UE pe urmatorul an dar si despre acutizarea crizei din Ucraina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )