Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fost presedinte, anchetat pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Fost presedinte, anchetat pentru trafic de influenta

Parchetul federal din Brazilia a deschis joi o ancheta contra fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva 2003-2010) pentru presupus trafic de influenta, menit sa ajute o firma de constructii sa castige. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Braziliei, Lula da Silva, anchetat pentru trafic de influenta

Parchetul federal din Brazilia a deschis, joi, o ancheta contra fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru presupus trafic de influenta, prin care era ajutata o firma de constructii sa castige contracte in strainatate, dupa ce a parasit puterea, informeaza AFP.

FOTO. Traian Basescu, despre Iohannis: Daca as fi fost Presedinte!... Cu siguranta i-as fi asteptat cu masa pusa

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat extrem de dur pe actualul sef de stat pentru lipsa de reactie pe care a avut-o duminica deoarece nu i-a primit pe tinerii basarabeni care au venit de la Chisinau pentru a cere unirea.

Basescu, un nou atac la Iohannis: Daca as fi fost presedinte, as fi asteptat grupul din Republica Moldova cu masa pusa si cu muzica populara

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca nu i-a intampinat personal pe tinerii din Republica Moldova care au ajuns ieri la Bucuresti dupa ce au plecat in urma cu o saptamana din Chisinau. O delegatie de la Palatul Cotroceni s-a intalnt cu tinerii pro-unire din Republica Moldova pentru ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Spania.

Fost presedinte american, internat in spital

Fostul presedinte american George H. Bush a fost internat in spital miercuri, dupa ce a cazut si si-a fracturat o vertebra cervicala, a anuntat postul de televiziune CNN, potrivit Agerpres. Fractura nu.

De la Viitorul, la Pescara: Mijlocasul Alexandru Mitrita a fost transferat italienilor pentru 1 milion de euro

Mijlocasul Alexandru Mitrita a plecat de la Viitorul lui Hagi la italienii de la Pescara. Transferul sportivului de 20 de ani la Seria B s-a oficializat marti seara pentru 1 milion de euro. in plus, Viitorul va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )