Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul presedinte al clubului Real Madrid, la terapie intensiva dupa diagnosticarea cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Fostul presedinte al clubului Real Madrid, la terapie intensiva dupa diagnosticarea cu coronavirus

Fostul presedinte al clubului Real Madrid, Lorenzo Sanz, este internat la terapie intensiva si se afla in stare grava. Potrivit publicatiei spaniole Marca, fostul oficial este infectat cu coronavirus, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Fostul presedinte al clubului Real Madrid, testat pozitiv cu COVID-19 si internat la terapie intensiva

Lorenzo Sanz, fostul presedinte al clubuluiReal Madrid, a fost infectat cu noul coronavirus, aflandu-se in prezent internat la terapie intensiva, in stare grava, conform publicatiei spaniole Marca. in.

Fost presedinte de la Real Madrid la terapie intensiva

Lorenzo Sanz, fostul presedintele al clubului de fotbal Real Madrid este tratat la terapie intensiva intr-un spital din Madrid cu suspiciune de infestare cu coronavirus. Ulterior acesta a fost dovedit ca pozitiv la noul virus gripal.

Vergil Chitac a fost transferat la Terapie Intensiva

Fiica senatorului PNL spune ca tatal ei a fost mutat la Terapie Intensiva, dupa ce in ultimele trei .

Fiica lui Vergil Chitac: Tatal meu a fost mutat la Terapie intensiva, este ajutat sa respire

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, a fost mutat la sectia de terapie intensiva a spitalului de Boli Infectioase din Constanta, unde este ajutat sa respire, a anuntat fiica politicianului, pe o retea de socializare. De asemenea, Irina Chitac a mai scris ca sunt depistati pozitiv si internati in spital mama si fratele sau.

Patru romani infectati cu coronavirus, internati la Terapie Intensiva

Patru romani infectati cu coronavirus au fost internati pe sectii de Terapie Intensiva, insa au o stare generala stabila, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Care este starea de sanatate a lui Virgil Chitac. A fost transferat la terapie intensiva!

In data de 13 martie, intr-o conferinta de presa, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, senatorul PNL Vergil Chitac fusese depistat pozitiv. Care este starea de sanatate .

Fiica senatorului Chitac infectat cu coronavirus: A fost transferat la terapie intensiva in spatele acestui caz pe care lumea il comenteaza, suntem o familie foarte afectata fizic si emotional

Irina Chitac, fiica senatorului liberal Vergil Chitac, primul politician din Romania infectat cu COVID-19, a anuntat, luni, pe Facebook ca tatal sau a fost transferat la terapie intensiva. Ea le raspunde celor care au scris lucruri urate despre tatal sau spunand ca acest virus se raspandeste extrem de usor, multe persoane infectate in perioada de incubatie nu au simptome, iar pe masura ce se mareste numarul de cazuri si in Romania, similar cu restul lumii, a cauta tapi ispasitori nu are sens si nu este in niciun fel de ajutor.

Fiica lui Vergil Chitac, senatorul PNL depistat cu noul coronavirus: Tatal meu a intrat la terapie intensiva

Irina, fiica senatorului PNL Vergil Chitac, infectat cu noul coronavirus, a anuntat luni ca acesta a fost mutat la sectia de terapie intensiva a spitalului de Boli Infectioase din Constanta. Sunt Irina,.

Senatorul Vergil Chitac, mutat la Terapie Intensiva. Mesajul fiicei sale, singura neinfectata cu noul coronavirus

Fiica senatorului Vergil Chitac, Irina, a postat un mesaj public pe Facebook legat de situatia familiei ei internate in acest moment pentru ca este infectata de coronavirus. Ea a dezvaluit ca senatorul a fost transferat la Terapie Intensiva, starea lui agravandu-se.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )