Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul presedinte al Pakistanului va fi judecat pentru tradare

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al Pakistanului va fi judecat pentru tradare

Ministrul de Interne al Pakistanului, Chaudhry Nisar Ali Khan, a anuntat duminica faptul ca fostul presedinte al statului asiatic, Pervez Musharraf, va fi judecat pentru tradare pentru ca a impus starea de urgenta in 2007, informeaza cotidianul francez Le Monde. continuă pe Adevărul

Pakistan: Fostul presedinte Pervez Musharraf va fi judecat pentru tradare

Fostul presedinte pakistenez Pervez Musharraf va fi judecat pentru tradare dupa ce a impus starea de urgenta in anul 2007, potrivit ministrului de Interne, Chaudhry Nisar Ali Khan, citat de AFP. in urma.

Un fost sef de stat va fi JUDECAT pentru iNALTA TRADARE

Justitia pakistaneza il acuza pe fostul presedinte Pervez Musharraf de inalta tradare, dupa ce a decretat starea de urgenta in anul 2007, anunta ministrul pakistanez de Interne, Chaudhry Nisar Ali Khan,.

Pervez Musharraf va fi judecat pentru inalta tradare

Justitia pakistaneza il acuza pe fostul presedinte Pervez Musharraf de inalta tradare, dupa ce a decretat starea de urgenta in anul 2007, anunta ministrul pakistanez de Interne, Chaudhry Nisar Ali Khan, citat de AFP.

Premiera in Germania: Fostul presedinte Christian Wulff a fost adus in fata justitiei, acuzat de trafic de influenta dupa ce a primit un cadou de 700 de euro

Primul proces impotriva unui sef de stat in Germania a inceput joi, la Hanovra, unde fostul presedinte Christian Wulff trebuie sa se apere de acuzatiile de trafic de influenta dupa ce a acceptat de la un prieten un cadou in valoare de 700 de euro, scrie AFP.

Fostul presedinte cipriotGlafcos Clerides, artizanul aderarii tarii la UE, a murit

Al patrulea presedinte cipriot Glafcos Clerides, cel care a facilitat aderarea Ciprului la Uniunea Europeana in 2004, a murit la varsta de 94 de ani intr-un spital din capitala Nicosia.

Germania isi judeca fostul presedinte. Christian Wulff, chemat sa dea socoteala in fata justitiei

Procesul in cazul fostului presedinte german Christian Wulff, acuzat de trafic de influenta, a fost deschis joi la Hanovra est), fiind prima data cand un fost sef de stat din Germania este chemat in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3119 seconds )