Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul presedinte al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, va fi decorat, vineri, de catre presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, va fi decorat, vineri, de catre presedintele Klaus Iohannis

Fostul lider al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu-Quintus, va fi decorat, vineri, de catre presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Ofiter. Ceremonia va avea loc la ora 12. 00, in Sala Unirii a Palatului Cotroceni. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis cu o zi inainte de implinirea a 100 de ani

Fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu-Quintus va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis, vineri, la Palatul Cotroceni, cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Ofiter, anunta News.

Fostul presedinte al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a fost decorat, vineri, de catre presedintele Klaus Iohannis

Fostul lider al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu-Quintus, va fi decorat, vineri, de catre presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Ofiter. Ceremonia va avea loc la ora 12. 00, in Sala Unirii a Palatului Cotroceni.

Mircea Ionescu-Quintus va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis cu o zi inainte de implinirea a 100 de ani

Fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu-Quintus va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis, vineri, la Palatul Cotroceni, cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Ofiter.

Iohannis: Mircea Ionescu-Quintus reprezinta personificarea unui secol de istorie si a opt decenii de identificare cu valorile liberalismului si ale democratiei (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu-Quintus cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Ofiter. Liberalul a primit distinctia cu o zi inainte.

Klaus Iohannis il decoreaza pe Mircea Ionescu Quintus cu o zi inainte ca presedintele de onoare al PNL sa implineasca 100 de ani

Seful statului, Klaus Iohannis, urmeaza sa-l decoreze pe presedintele de onoare al PNL. Mircea Ionescu Quintus urmeaza sa primeasca Steaua Romaniei in grad de ofiter, potrivit.

Discursul lui Quintus, la Cotroceni: Un critic a spus ca un roman, daca nu are 100 de pagini, este o nuvela. Viata mea e un roman. De fiecare data am incercat sa-mi slujesc oamenii, societatea si patria (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu-Quintus cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Ofiter. Liberalul a primit distinctia cu o zi inainte.

Portretul lui Mircea Ionescu-Quintus, cu bune si cu rele

S-a nascut pe 18 martie 1917, la Cherson, in Ucraina, unde parintii sai erau refugiati. Liberal inca din 1936, cand se inscrie in partid, Quintus a avut o viata de poveste si a fost in preajma unor mari personalitati ale Romaniei. I-a cunoscut pe I. Duca si Nicolae Iorga, a luptat pe front, in Al Doilea Razboi Mondial, a fost detinut politic si a lucrat la Canal. Dar a fost si informator al Securitatii.

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, agresiv cu jurnalistii, dupa ce a fost audiat in dosarul Revolutiei. A lovit microfoanele si i-a acuzat pe ziaristi ca nu au discernamant cand l-au intrebat daca se asteapta sa fie pus sub acuzare

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul Revolutiei. Liderul onorific al social-democratilor nu a dorit sa faca declaratii jurnalistilor. Iliescu a fost audiat in calitate de martor, afirma surse judiciare.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul Revolutiei. La iesirea din sediul Parchetului, fostul sef de stat a lovit microfoanele jurnalistilor

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este audiat la Parchetul General, in dosarul Revolutiei. Stire in curs de actualizare.

UPDATE Fostul presedinte Ion Iliescu a fost audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat joi la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Revolutiei, in care se fac cercetari pentru infractiuni contra umanitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )