Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fostul presedinte al Statelor Unite, Jimmy Carter, supus unei operatii pentru indepartarea unei parti a ficatului

B1 B1,
Fostul presedinte al Statelor Unite, Jimmy Carter, supus unei operatii pentru indepartarea unei parti a ficatului

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, in varsta de 90 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unei parti mici a ficatului, informeaza Fox News. Operatia a avut loc. continuă pe B1

Jimmy Carter, supus unei operatii pentru indepartarea unei parti a ficatului

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, in varsta de 90 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unei parti mici a ficatului, informeaza Fox News.

Fostul presedinte al SUA, Jimmy Carter, OPERAT. in ce stare se afla

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, in varsta de 90 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unei parti mici a ficatului.

Jimmy Carter, fost presedinte al SUA, supus unei operatii pentru indepartarea unei parti a ficatului

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, in varsta de 90 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unei parti mici a ficatului, informeaza Mediafax. Operatia a avut.

New York Times: Vicepresedintele Joe Biden ia in calcul o posibila candidatura la presedintia Statelor Unite

Vicepresedintele Joe Biden ia in calcul o posibila candidatura la presedintia Statelor Unite, anunta presa americana. O participare a lui Biden la alegerile primare democrate din 2016 ar reprezenta o amenintare.

Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, internat la Spitalul Colentina din Capitala. Starea sa e stabila

Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj este internat la Spitalul Colentina din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind in stare stabila, sub tratament.

Fostul presedinte al CJ Gorj, Nicolae Mischie, in stare stabila, dupa ce a suferit un accident vascular

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj, Nicolae Mischie, este internat la la Spitalul Colentina din Capitala si se afla in stare stabila, a declarat managerul unitatii sanitare, Bogdan Andreescu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )