Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fostul prezentator Top Gear, accident infiorator in Elvetia! Richard Hammond, transportat de urgenta la spital VIDEO

Antena3 Antena3,
Fostul prezentator Top Gear, accident infiorator in Elvetia! Richard Hammond, transportat de urgenta la spital VIDEO

Fostul prezentator Top Gear Richard Hammond a fost transportat cu elicopterul la spital dupa un accident ingrozitor in Elvetia. in varsta de 47 de ani, Richard Hammond nu este strain de. continuă pe Antena3

Jeremy Clarkson, reactie de ultima ora dupa accidentul cumplit din Elvetia

Fostul prezentator Top Gear Richard Hammond a fost transportat cu elicopterul la spital dupa un accident ingrozitor in Elvetia, in timpul filmarilor pentru show-ul automobilistic The Grand Tour.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident misterios

O campanie de solidarizare a fost dmarata in Iasi, de catre polisisti, dupa ce o colega de-a lor a ajuns in stare foarte grava la spital urmare a unui accident banal. Ofiterul Mihaela Abaza se zbate intre viata si moarte urmare a unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident

O campanie de solidarizare a fost demarata in Iasi, de politisti, dupa ce ofiterul Mihaela Abazaa ajuns in stare foarte grava la spital in urma unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )