Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul principe Nicolae, amintiri cu bunica sa, Regina Ana: Nu se dadea in laturi de la nimic

Adevărul Adevărul,
Fostul principe Nicolae, amintiri cu bunica sa, Regina Ana: Nu se dadea in laturi de la nimic

Fostul principe Nicolae povesteste ca a avut o relatie speciala cu bunica sa, Regina Ana, care nu se dadea in laturi de la nimic: se aventura in expeditii si mergea la pescuit. continuă pe Adevărul

Fostul principe Nicolae, mesaj despre relatia speciala cu Regina Ana

Nepotul reginei Ana, Nicholas Medforth-Mills a afirmat ca bunica i-a fost cea mai apropiata persoana in perioada copilariei si ca a admirat-o pentru personalitatea puternica ce i-a oferit regelui sprijinul de care avea nevoie si pentru incapatanarea cu care si-a sustinut opiniile.

Fostul principe Nicoale: Dumnezeu sa te ierte, Regina mea blanda! De la bunica mea am invatat ca tacerea si discretia, atunci cand le simti ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slabiciunii, ci al tariei si demnitatii (FOTO)

Fostul Principe Nicoale a postat luni pe Facebook un mesaj in care isi exprima regretul pentru pierderea bunicii sale, Majestatea Sa Regina Ana. Acesta precizeaza ca de la Regina a invatat ca .

Regina Ana va avea statuie la Calarasi. Fostul primar, Nicolae Dragu: Vom crea un bust frumos drept omagiu!

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale. Drept omagiu, la Calarasi i se va ridica statuie.

Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Regina Ana a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Viata ei, un scenariu de film dramatic

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Istoric din Cluj, despre Regina Ana: Din pacate, pentru natiunea romana, a fost o regina a Romaniei in exil

Regina Ana a murit. Istoricul clujean Cornel Jurju a fost impresionat de decenta, eleganta si intelegerea profunda a Istoriei Romaniei de care a dat dovada cea de-a patra regina a tarii, Regina Ana.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Gestul amuzant facut de Regina Ana la o masa protocolara, ce a destins atmosfera. Toti am rasuflat usurati. Era om, Regina, pe jumatate Rege

Analistul politic Mihai Petre rememoreaza ziua intalnirii cu Regina Ana si regele Mihai, la Constanta. El relateaza o intamplare amuzanta, prin care Regina s-a dovedit un om modest, fara fasoanele impuse de eticheta.

Singurul interviu acordat de Regina Ana in Romania. M-am simtit atat de umilita de mine insami

Regina Ana a Romaniei a acordat un singur interviu presei din Romania, in 2008, in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )