Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, arestat preventiv

Hotnews Hotnews,
 Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, arestat preventiv

Instanta suprema a decis joi arestarea preventiva a fostului procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu. inalta Curta a admis astfel contestatia Sectiei de investigare a infractiunilor in justitie, fata de decizia de plasare sub control judiciar a fostului procuror. continuă pe Hotnews

Fostul procuror Mircea Negulescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul procuror DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost dus azi la Curtea Suprema unde s-a discutat apelul procurorilor de la Sectia Speciala la masura controlului judiciar hotarata pe 16 iulie de un magistrat de drepturi si libertati. Negulescu este acuzat de cercetare abuziva si represiune nedreapta.

Mircea Negulescu, arestat preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv joi ca fostul procuror Mircea Negulescu sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in urma cu scurt timp, arestarea pentru 30 de zile a procurorului DNA Mircea Negulescu! Celebrul procuror DNA, cunoscut si ca Portocala, fusese plasat sub control judiciar. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat Procurorii SIIJ fac verificari pe numele lui Mircea Negulescu in dosarul Tony Blair.

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat preventiv

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, trebuie sa intre in arest preventiv, au decis, jo.

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis si Portocala, arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat ca ar fi fabricat dovezi

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, joi, arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a fostului procuror Mircea Negulescu, zis si Portocala, care este acuzat ca ar fi.

Arestat preventiv dupa ce si-a violat fetita de 5 ani

Un barbat de 44 ani din Caransebes, judetul Caras-Severin, a fost arestat preventiv pentru ca si-a v.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )