Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Playtech Playtech,
Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in urma cu scurt timp, arestarea pentru 30 de zile a procurorului DNA Mircea Negulescu! Celebrul procuror DNA, cunoscut si ca Portocala, fusese plasat sub control judiciar. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat Procurorii SIIJ fac verificari pe numele lui Mircea Negulescu in dosarul Tony Blair. continuă pe Playtech

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat preventiv

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, trebuie sa intre in arest preventiv, au decis, jo.

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis si Portocala, arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat ca ar fi fabricat dovezi

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, joi, arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a fostului procuror Mircea Negulescu, zis si Portocala, care este acuzat ca ar fi.

Fostul procuror Mircea Negulescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul procuror DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost dus azi la Curtea Suprema unde s-a discutat apelul procurorilor de la Sectia Speciala la masura controlului judiciar hotarata pe 16 iulie de un magistrat de drepturi si libertati. Negulescu este acuzat de cercetare abuziva si represiune nedreapta.

Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Donald Trump a primit o lovitura dura. in sondajul realizat intre 15-21 iulie a aratat ca 46% dintre alegatorii inregistrati au declarat ca il vor sustine pe Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, in timp ce doar 38% il vor vota pe Donald Trump. Restul electoratului, de 16%, sunt fie indecisi, fie intentioneaza sa .

Lovitura grea pentru Vasile Blaga! Decizia de ultima ora de la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Blaga si-a vazut naruit visul de a scapa de problemele juridice, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat achitarea sa din prima instanta si a trimis dosarul inapoi la Tribunal pentru a fi reluat de la zero. Procurorii sustin ca Blaga a luat spaga 700. 000 de euro. Curtea de Apel Bucuresti a decis .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Mircea Negulescu, arestat preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv joi ca fostul procuror Mircea Negulescu sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, arestat preventiv

Instanta suprema a decis joi arestarea preventiva a fostului procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu. inalta Curta a admis astfel contestatia Sectiei de investigare a infractiunilor in justitie, fata de decizia de plasare sub control judiciar a fostului procuror.

Lovitura dura pentru romani. Autoritatile au decis inchiderea piscinelor si reducerea programului la terasele in aer liber. in ce orase se aplica restrictiile

Decizie fara precedent in Arges, unul dintre judetele din Romania cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Autoritatile au decis impunerea unor masuri stricte in 12 localitati din acest judet, dupa ce premierul Romaniei a auntat ca aceasta zona se afla sub supraveghere, fiind luata in calcul carantina zonala pe acest teritoriu. Printre restrictiile stabilite .

Lovitura dura pentru Darius Valcov. A fost condamnat la inchisoare cu executare!

Fostul ministru Darius Valcov a fost condamnat, marti, la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )