Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul secretar de stat al SUA Madeleine Albright: Vladimir Putin traieste intr-o lume paralela

B1 B1,
Fostul secretar de stat al SUA Madeleine Albright: Vladimir Putin traieste intr-o lume paralela

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, traieste intr-o lume paralela, a declarat fostul secretar de stat american Madeleine Albright, intr-un interviu acordat agentiei de presa Delfi, informeaza. continuă pe B1

Madeleine Albright: Vladimir Putin traieste intr-o lume paralela

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, traieste intr-o lume paralela, a declarat fostul secretar de stat american Madeleine Albright, intr-un interviu acordat agentiei de presa Delfi, preluat joi de Unian,.

BOALA necrutatoare de care ar suferi Vladimir Putin: il trateaza un medic din Germania

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi bolnav de cancer la pancreas, anunta presa din Polonia si Belarus. De cateva luni, in presa europeana circula zvonul ca Vladimir Putin este bolnav de cancer.

Cum il vad rusii pe Vladimir Putin. Occidentul are motivatii ascunse. Vrea sa destabilizeze Rusia

Majoritatea rusilor considera ca relatarile negative din presa internationala cu privire la Rusia si la presedintele Vladimir Putin reprezinta o tentativa de a destabiliza tara, potrivit unui sondaj citat de.

Kremlinul dezminte zvonurile potrivit carora Vladimir Putin ar avea cancer

Kremlinul a dezmintit miercuri zvonurile privind eventuale probleme de sanatate ale presedintelui rus Vladimir Putin. Explicatiile vin dupa ce anumite organizatii de presa occidentale au relatat in ultima.

Vladimir Putin: Trebuie sa pastram prietenia dintre Rusia si Ucraina

Vladimir Putin, presedintele Rusiei: Parintii si bunicii nostri au aparat impreuna, cu devotament si curaj, libertatea si independenta patriei noastre . Noi trebuie sa pastram cu grija traditiile de prietenie si ajutor reciproc pe care ei ni le-au lasat.

Se inclina Europa Centrala si de Est in fata lui Vladimir Putin?

Campania lui Vladimir Putin in Europa Centrala si de Est continua. Ea incearca sa schimbe ordinea stabilita dupa incheierea Razboiului Rece, pe care Kremlinul nu o mai considera viabila. Ucraina este prima victima a acestei campanii.

Vladimir Putin: Razboiul Rece s-a terminat, dar pacea nu s-a semnat

Intr-unul dintre cele mai agresive discursuri la adresa Occidentului de cand conduce Rusia, presedintele Vladimir Putin a afirmat ca Razboiul Rece s-a incheiat, dar niciodata nu s-a ajuns la semnarea pacii care sa.

Interpoul, mana lunga a lui Vladimir Putin impotriva opozantilor politici

In cateva luni, mai multi militanti pentru drepturile omului si opozanti politici au fost arestati in tarile europene, la cererea Rusiei. ONG-urile sustin ca Vladmir Putin se foloseste abuziv de faptul ca Rusia este membra Interpolul si acest organism da in urmarire internationala o persoana, la cerearea politiei ruse.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )