Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul sef al ANI, despre sesizarea trimisa de SRI cand Iohannis a intrat in PNL: Mi s-a parut ciudat

Antena3 Antena3,
Fostul sef al ANI, despre sesizarea trimisa de SRI cand Iohannis a intrat in PNL: Mi s-a parut ciudat

Horia Georgescu, fostul sef al ANI, sustine ca i-a parut ciudat ca a primit sesizarea SRI privindu-l pe actualul presedinte al Romaniei in prima zi in care acesta a intrat in PNL, insa documentul a urmat. continuă pe Antena3

Horia Georgescu, fostul sef ANI, intr-un interviu la Antena 3: George Maior a mintit. Se intervenea direct in dosare

Horia Georgescu, fostul director al Agentiei Nationale de Integritate, sustine ca George Maior a mintit la comisia parlamentara. Se intervenea direct in dosare, punctual, si se spunea cum trebuie actionat, a spus Georgescu la Antena 3.

Noul job al lui Florian Coldea. Unde va aparea fostul sef al SRI

Fostul adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, le va preda in acest semestru un curs pe teme de securitate globala masteranzilor de la Universitatea de Vest Timisoara UVT), dupa ce Senatul a ap.

Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu: Tehnocratii si Gruparea Pablito au ingropat proiectul de informatizare a ANAF

Gelu Stefan Diaconu, fost sef ANAF, scrie pe blogul sauca tehnocratii au pus bazele distrugerii proiectului de informatizare a ANAF. Potrivit acestuia, tehnocratii stopeaza pe de o parte Proiectul de Modernizare a Administratiei Fiscale RAMP), pe de alta parte incep sa demobilizeze angajatii prin inaintarea de plangeri penale dintr-un populism gretos care a facut foarte mult rau Romaniei. Ulterior, scrie acesta, lovitura finala o da guvernul Liviu Dragnea, care ingroapa proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )