Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul Sef al ANI Horia Georgescu afla vineri daca ramane in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Fostul Sef al ANI Horia Georgescu afla vineri daca ramane in arest preventiv

Fostul Sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu afla vineri daca va fi cercetat in continuare in arest sau va primi o masura mai blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor in dosarul in care este acuzat de pentru abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins vineri contestatia. in arest preventiv raman si Mihnea .

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv

Fostul director al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv, intrucat instanta suprema i-a respins contestatia.

Motivarea arestarii fostului sef al ANI, Horia Georgescu: Inculpatii au actionat in cunostinta de cauza

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu si ceilalti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor CCSD) din cadrul ANRP, precum si expertii evaluatori au actionat in cunostinta de cauza, incalcandu-si obligatiile ce le reveneau, se arata in motivarea arestarii preventive a inculpatilor.

Fostul sef al Integritatii din Romania s-a saturat de aerul din inchisoare. Vrea sa fie din nou om liber

Fostul sef ANI, Horia Georgescu vine in fata magistratilor dupa ce a contestat masura arestului preventiv. Horia Georgescu este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea.

Horia Georgescu ramane in arest

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest. Horia Georgescu a fost retinut de procurorii DNA pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, fapte comise in perioada.

Motivarea judecatorilor instantei supreme in cazul Horia Georgescu: A dat dovada de dispret fata de lege

Inalta Curte de Justitie si Casatie a facut publica motivarea deciziei de arestare pe numele lui Horia Georgescu. in document se arata ca inculpatii din dosarul ANRP, printre care fostul sef ANI, trebuie sa.

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu ramane in arest preventiv

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis vienri ca fostul sef al ANI Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in arest preventiv, informeaza Agerpres. Decizia este definitivain.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat detrafic de influenta.

Dezvaluiri incredibile din dosarul fostului sef ANI. Motivare instanta: Deputatul Nicolescu cerea 5% din actiuni

Dezvaluiri incredibile despre modul in care se acordau despagubirile in ANRP apar in motivarea instantei privind decizia de arestare a fostului presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu.

Zi decisiva pentru Darius Valcov. Fostul ministru al Finantelor afla azi daca va fi aprobata cererea formulata de DNA

Zi importanta pentru Darius Valcov. Fostul ministrul al Finantelor va afla ce decid colegii sai din comisia juridica a Senatului in privinta cererii de arestare a procurorilor DNA. Valcov va avea posibilitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )