Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul sef al ITM Satu Mare, pus sub control judiciar, dupa ce s-a ocupat de consultanta la doua firme care ii apartineau

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al ITM Satu Mare, pus sub control judiciar, dupa ce s-a ocupat de consultanta la doua firme care ii apartineau

Fostul sef al Inspectoratului de Munca Satu Mare a fost pus sub control judiciar, dupa ce a oferit consultanta unor firme pentru proiecte europene, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe România Liberă

Seful ITM Satu Mare, pus sub control judiciar. Ar fi obtinut 800.000 de euro pentru activitati de consultanta

Seful ITM Satu Mare si fost prefect, Cristian Sasu, a fost pus sub control judiciar dupa ce a efectuat prin intermediul a doua firme, detinute prin interpusi, activitati de consultanta in cadrul unor proiecte europene, obtinand bani si bunuri totalizand aproximativ 780. 000 Euro.

Claudiu Tamarjan, fostul sef de la Politia Rutiera, ramane in arest

Dupa ce saptamana trecuta magistratii Tribunalului Brasov au decis ca Tamarjan poate fi cercetat sub control judiciar, judecatorii de la Curtea de Apel au admis recursul procurorilor si au decis mentinerea starii de arest preventiv.

Politistii din Satu Mare au inceput Saptamana prevenirii criminalitatii. intalniri-maraton cu oamenii legii

Incepe cea de-a noua editie a saptamanii prevenirii criminalitatii, o campanie derulata la nivel national de Politia Romana. in acest context politistii din Satu Mare vor desfasura activitati structurate pe diverse domenii de prevenire, fiecare zi avand o alta tema.

Sportivi de la CSM Satu Mare, pe podium la Cupa Europei. Competitia aduna cei mai valorosi judoka din intreaga Europa

In perioada 26-28 septembrie la Belgrad s-a desfasurat Cupa Europei la judo seniori, un puternic turneu care a reunit la start sportivi din 30 de tari. Judoka de la CSM Satu Mare au reusit performante de exceptie, nemaiintalnite pana acum in judo-ul satmarean.

Ziua Mondiala a Inimii va fi sarbatorita la Satu Mare prin miscare

Fundatia Romana a Inimii, Societatea Romana de Cardiologie, Forumul National de Preventie si Asociatia Club Rotary Satu Mare lanseaza proiectul Promenada Inimii, aflat la cea de a doua editie.

Fostul sef SIE, la QA: Sa spui ca un post TV ca e platit dintr-o structura care a existat pana acum 24 de ani, mie mi se pare deplasat

Sa spui ca un post de televiziune este platit dintr-o structura care a existat pana acum 24 de ani, mie mi se pare deplasat, a declarat fostul director al SIE, Catalin Harnagea, invitat in editia de sambata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )