Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu, din nou in vizorul legii. Procurorii DNA i-au perchezitionat vila, dar si sediul Consiliului Judetean

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu, din nou in vizorul legii. Procurorii DNA i-au perchezitionat vila, dar si sediul Consiliului Judetean

Vila fostului sef al judetului, Florin Turcanu, dar si sediul Consiliului Judetean au fost calcate astazi de procurorii DNA. Acestia au perchezitionat atat casa lui Turcanu dar si sediul institutiei pe care a condus-o. Se banuieste savarsirea unor fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al CJ Botosani retinut pentru 24 de ore. Florin Turcanu acuzat ca a facut o vila pe banii unui afacerist in schimbul unor contracte cu statul

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

Perchezitii la Consiliul Judetean Botosani: fostul presedinte, Florin Turcanu, retinut de DNA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Botosani, Florin Turcanu, a fost retinut, marti seara, pentru 24 de ore, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA.

Bat clopote de nunta pentru Diana Dumitrescu? Actrita se pregateste sa imbrace, din nou, rochia de mireasa

Diana Dumitrescu traieste o poveste de dragoste ca in filme, la trei ani dupa divortul de regizorul Ducu Ion. Cei doi au socat pe toata lumea cu decizia despartirii, insa ambii si-au refacut viata si par sa fie mai fericiti ca niciodata. Apropiatii Dianei spun ca actrita se pregateste, din nou, de nunta.

Cum ar putea ajunge Elena Udrea, din nou, la inchisoare. Garantia cautiunii, plina de fraude

Elena Udrea ar putea ajunge din nou dupa gratii, avand in vedere ca DNA a pus sechestru pe Baile Boghis, cele care reprezinta garantia libertatii fostei blonde de la Cotroceni. Mai exact, afacerea .

BCE poate sa reduca din nou dobanzile

Banca Centrala Europeana BCE) poate sa reduca din nou dobanzile, daca relansarea economica a zonei euro nu va accelera, si ar putea, in circumstante extreme, sa ia in considerare tiparirea de bani si distribuirea lor directa catre populatie, a declarat, vineri, Peter Praet, membru in conducerea institutiei, citat de cotidianului italian La Repubblica.

Fostul sef al Securitatii, Iulian Vlad, si-a turnat tatal la partid

Generalul r) Iulian Vlad a dat, cand avea 18 ani, mai multe rapoarte olografe catre partid in care a aratat cum a incercat sa-si determine tatal sa nu mai mearga la biserica. in delatiunile sale, actualul general in rezerva sustine ca a fost crescut si educat de partid de la 14 ani. Comitetul Central al UTM scria despre el ca a dus o munca intensa incepand din 1946 - la exproprierea mosierilor, campania electorala din 1946 si 1948 la nationalizare.

Stagefright loveste din nou, utilizatorii de Android sunt in pericol

Anul trecut, s-a dovedit ca majoritatea telefoanelor cu Android pun in pericol datele utilizatorilor prin intermediul unei vulnerabilitati intitulate Stagefright. Initial, cand a inceput sa se discute de Stagefright, terminalele cu Android erau in pericol doar in teorie, deoarece vulnerabilitatea respectiva implica un efort foarte mare din partea unui atacator. Se pare insa ca o [].

WTA Miami: Posibilele adversare ale Simonei Halep - Din nou Serena Williams pe aceeasi parte de tablou

Simona Halep va incepe turneul de la Miami din turul doi, in runda inaugurala jucatoarea nascuta la Constanta avand liber. Conform tragerii la sorti, pe aceeasi parte de tablou cu Simona sunt Agnieszka Radwanska posibil duel in sferturi) si Serena Williams in semifinale).

Serban Copot a devenit din nou tata

Cantaretul Serban Copot, cunoscut din trupa Animal X, a devenit, vineri, tata pentru a doua oara. Sotia sa, .

Liga I. Steaua castiga din nou in fata Viitorului Constanta

Steaua Bucuresti a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 3-1 2-0), sambata seara, la Ovidiu, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Pentru campioana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )