Libnet.ro
UNICEF

18:30

Perchezitii la Consiliul Judetean Botosani: fostul presedinte, Florin Turcanu, retinut de DNA

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la Consiliul Judetean Botosani: fostul presedinte, Florin Turcanu, retinut de DNA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Botosani, Florin Turcanu, a fost retinut, marti seara, pentru 24 de ore, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

DNA face perchezitii la Consiliul Judetean Botosani

Procurori Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti dimineata, perchezitii la Consiliul Judetean CJ) Botosani si la locuintele a doua persoane fizice.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Botosani

Procurori Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza, marti dimineata, perchezitii la Consiliul Judetean CJ) Botosani si locuintele a doua persoane fizice, se arata intr-un comunicat DNA citat de Agerpres.

Fostul presedinte al CJ Botosani retinut pentru 24 de ore. Florin Turcanu acuzat ca a facut o vila pe banii unui afacerist in schimbul unor contracte cu statul

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu, din nou in vizorul legii. Procurorii DNA i-au perchezitionat vila, dar si sediul Consiliului Judetean

Vila fostului sef al judetului, Florin Turcanu, dar si sediul Consiliului Judetean au fost calcate astazi de procurorii DNA. Acestia au perchezitionat atat casa lui Turcanu dar si sediul institutiei pe care a condus-o. Se banuieste savarsirea unor fapte de coruptie.

Consiliul Judetean Braila are nevoie de serviciile unei case de avocatura ca sa faca fata numarului mare de procese aflate pe rol

Numarul mare de procese pe rol forteaza Consiliul Judetean Braila sa apeleze la serviciile profesioniste ale unei case de avocatura, deoarece cei doi juristi ai institutiei sunt coplesiti de volumul de munca. Onoariul acesteia ar putea ajunge la 130. 000 euro.

Prejudiciu de 1,1 milioane de lei la Consiliul Judetean Ialomita. Curtea de Conturi a Romaniei a sesizat procurorii DNA

Un raport al Curtii de Conturi a Romaniei scoate la iveala o serie de nereguli petrecute la Consiliul Judetean Ialomita. Este vorba despre concesionarea ilegala a unor terenuri, creandu-se astfel un prejudiciu de 1,1 milioane de lei. Procurorii DNA au fost sesizati de auditori sa faca verificari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )