Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul sef al Politiei Buzau, candidat la primaria orasului din partea partidului condus de Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Politiei Buzau, candidat la primaria orasului din partea partidului condus de Traian Basescu

Miscarea Populara a lui Traian Basescu intra in lupta pentru primaria Buzau cu fostul comandant al politiei buzoiene, Ion Marin, transformat dupa pensionare in detectiv particular. A devenit expert in filarea sotilor infideli sau descoperirea microfoanelor ascunse prin birourile unor oficiali. continuă pe Adevărul

Mircea Badea: Fostul sef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani

Mircea Badea a prezentat si comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, interviul acordat de fostul sef al US Secret Service regiunea Europa de Est, Darren White, lui Robert.

Fostul sef al US Secret Service in Romania: Am indoieli serioase cu privire la abilitatea Codrutei Kovesi de a fi neutra si obiectiva

Fostul sef al US Secret Service regiunea Europa de Est, Darren White, a declarat, intr-un interviu acordat lui Robert Turcescu, ca are indoieli serioase cu privire la abilitatea sefei DNA Laura Codruta.

Fostul sef Secret Service care o ataca pe Kovesi, partener cu Adrian Sirbu. Firma lor, sub sechestrul DIICOT

Darren Terrell White a acuzat dur Justitia romaneasca intr-un interviu acordat recent lui Robert Turcescu. Fostul agent american a omis insa problemele personale pe care le are cu DIICOT, una dintre institutiile pe care le numeste corupte.

Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, unul dintre cei mai cautati romani, ar putea fi declarat, oficial, mort

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, disparut din 2012, ar putea fi declarat mort de instanta, dupa ce o femeie a cerut magistratilor declararea judecatoreasca a mortii.

Cine este Darren White, fostul sef al US Secret Service si cu cine face afaceri in Romania

White Darren Terrell, care s-a remarcat recent prin iesiri pe tema coruptiei din Romania dar si prin critici la adresa procurorilor DNA, figureaza ca asociat alaturi de Adrian Sarbu in firma American Security Consultants SRL, potrivit datelor de la Registrul Comertului. Infiintata in decembrie 2013, firma are ca activitate principala consultanta in domeniul securitatii. Darren White figureaza ca director general si administrator. Potrivit datelor de la registru, procurorii DIICOT au dispus masura sechestrului asigurator, inca din mai 2015, pe actiunile detinute de Adrian Sarbu in aceasta companie.

Judecatorii decid daca il declara mort de Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Blejnar

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 trebuie sa decida daca il vor declara oficial mort pe Cordut Marta, dat in urmarire inca din 2012. Cererea in instanta a fost depusa de Raluca Merfu, p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )