Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fostul sef al serviciilor de informatii ale separatistilor albanezi din Kosovo, la conducerea partidului de la putere

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al serviciilor de informatii ale separatistilor albanezi din Kosovo, la conducerea partidului de la putere

Fostul sef al serviciilor de informatii ale separatistilor albanezi kosovari, Kadri Veseli, a preluat sambata conducerea partidului aflat la putere, post ramas liber dupa ce Hashim Thaci a devenit presedintele Kosovo la inceputul lunii aprilie, transmite AFP. continuă pe România Liberă

Polonia: Acuzatii de spionaj in favoarea serviciilor de informatii ale armatei ruse la adresa unui avocat cu dubla cetatenie

Un avocat din Varsovia, care are atat cetatenie poloneza, cat si rusa, a fost acuzat de spionaj in favoarea serviciilor de informatii ale armatei ruse. Declaratia a fost facuta joi de un procuror polonez pentru The Associated Press.

Dezastru la Finante: Guvernul a strans in aprilie cu doua miliarde de lei mai putin fata de aceeasi luna a anului trecut, sustine fostul sef al ANAF (VIDEO)

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, demis de premierul Ciolos in februarie, arata ca Ministerul de Finante nu reuseste sa colecteze mai nimic din taxe. Potrivit fostului sef al ANAF, citat de B1 TV,.

Situatia catastrofala ascunsa de guvernul tehnocrat. Fostul sef al ANAF face dezvaluiri-soc

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, sustineca detine datele privind veniturile ANAF pe aprilie si situatia ar fi catastrofala, in special pe TVA. Se inregistreaza nu numai o.

Continua disputa pe cifrele privind banii stransi la buget intre fostul sef al ANAF si actuala conducere. ANAF: Am depasit programul de incasari. Diaconu: Se folosesc de un subterfugiu rusinos

In primele 4 luni din 2016, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a colectat 66,62 miliarde de lei venituri bugetare cumulate, cu 3% mai mult decat programul prevazut de legile bugetare anuale si cu 736,1 milioane de lei mai mult fata de perioada similara a anului 2015, au transmis vineri oficialii ANAF. Asta este vestea buna. Cea mai putin buna este ca, potrivit fostului sef al institutiei, Gelu Diaconu, banii stransi la buget in ultimele doua luni nu arata deloc bine. Va prezentam datele, atat in varianta oficiala, cat si in cea a fostului sef al ANAF.

Panama Papers: Ionut Costea, fostul sef al EximBank, si-a ascuns afacerile in Insulele Virgine Britanice

De mai bine de 10 ani, Ionut Costea, fostul presedinte al bancii de stat EximBank, cumnatul lui Mircea Geoana, intretine cu taxe si onorarii casa de avocatura Mossack Fonseca pentru a asigura anonimatul afacerilor sale, scriu jurnalistii de la RISE Project.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )