Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fostul vicepresedinte ANAF trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul vicepresedinte ANAF trimis in judecata

Serban Pop, fostul vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost trimis miercuri in judecata de DNA, pentru luare de mita, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Serban Pop, fostul sef ANAF, trimis in judecata intr-un nou dosar. Acuzatia: a luat mita 5 milioane de euro

Procurorii anticoruptie l-au trimis, astazi, in judecata pe fostul vicepresedinte al ANAF Serban Pop intr-un nou dosar. De aceasta data, Pop este acuzat ca ar fi luat o mita de 5 milioane de lei.

Fostul vicepresedinte ANAF Serban Pop, trimis in judecata de DNA Este acuzat ca a luat mita 2,5 milioane de euro

Fostul vicepresedinte al ANAF Serban Pop, acuzat de procurorii anticoruptie ca ar fi primit mita doua milioane si jumatate de euro de la un om de afaceri pentru a aproba o solutie fiscala individuala anticipata legata de o tranzactie, a fost trimis in judecata de DNA. Pentru aceasta suma, procurorii i-au pus sechestru pe bunuri si poprire pe conturi. Pop are la activ doua condamnari cu inchisoarea, una cu suspendare si alta cu executare, dar anulata dupa o decizie CCR, procesul urmand sa fie reluat de la zero.

Fost vicepresedinte ANAF, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita: Serban Pop a mai fost condamnat la inchisoare si in dosarul Antena - RCS RDS, cat si in dosarul Alinei Bica

Procurorii DNA au trimis in judecata dosarul in care Serban Pop, fost vicepresedinte al ANAF, este acuzat de luare de mita. Acesta este judecat in libertate pentru ca ar fi pretins de la un om de afaceri suma de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )