Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un fotbalist a fost transportat la spital dupa ce s-a lovit la cap in timpul unui meci

B1 B1,
Un fotbalist a fost transportat la spital dupa ce s-a lovit la cap in timpul unui meci

Atacantul Claudiu Keseru a fost transportat la spital, dupa ce s-a lovit la cap in timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio in Cupa Ligii Frantei, a anuntat site-ul oficial al gruparii franceze. continuă pe B1

Fotbalist roman, la spital dupa ce s-a lovit la cap intr-un meci din Franta.

Atacantul Claudiu Keseru a fost transportat la spital, dupa ce s-a lovit la cap in timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio in Cupa Ligii Frantei, a anuntat site-ul oficial al gruparii franceze, potrivit Mediafax. Dupa ce s-a lovit la cap, atacantul roman a fost nevoit sa-si paraseasca la pauza colegii, fiind inlocuit cu Maoulida. Dupa ce a primit ingrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues, scrie Bastia pe site-ul oficial. Presa franceza a .

Valcea. Trei oameni au murit si unul a fost grav ranit dupa ce o masina a intrat intr-un imobil

Trei persoane, doi soti si mama unuia dintre ei si-au pierdut viata, iar o alta femeie a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod, apoi a intrat intr-un imobil din orasul.

Bulgaria: Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a incercat sa isi dea foc

Un barbat a ajuns in stare grava la spitalul Pirogoc din Sofia, luni dimineata dupa ce a incercat sa isi dea foc in orasul Dupnita din sud-vestul Bulgariei, relateaza Novinite. Barbatul de 40 de ani.

Reactorul 2 de la Cernavoda a fost reconectat sambata, dupa cinci zile fara activitate

Reactorul 2 de la centrala de la Cernavoda a fost reconectat sambata dimineata la sistemul energetic national, dupa ce luni a fost oprit in urma unei defectiuni, anunta Nuclearelectrica. Deconectarea a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )