Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fotbalistul american Landon Donovan se va retrage din activitate in 2015

B1 B1,
Fotbalistul american Landon Donovan se va retrage din activitate in 2015

Atacantul Landon Donovan, cel mai bun marcator din istoria nationalei de fotbal a Statele Unite, a anuntat ca se va retrage din activitate in 2015, dupa un ultim sezon alaturi de LA Galaxy, informeaza AFP. Dupa. continuă pe B1

Armata israeliana se retrage din Gaza

Armata israeliana a anuntat ca imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului de marti, la ora locala 8 ora 8 si a Romaniei - n. r. ) se retrage complet din Fasia Gaza. Astfel, la ora trasmiterii acestei stiri, operatiunile de retragere ar trebui sa fie in plina desfasurare.

Lukoil se retrage din Cehia, Ungaria si Slovacia

Cel mai mare producator privat de titei din Rusia, Lukoil, si-a vandut ieri reteaua de benzinarii din trei tari central europene in cadrul planului de optimizare care a provocat deja retragerea din Ucraina, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Lukoil se retrage din Cehia, Ungaria si Slovacia

Cel mai mare producator privat de titei din Rusia, Lukoil, si-a vandut ieri reteaua de benzinarii din Cehia, Ungaria si Slovacia in cadrul planului de optimizare care a provocat deja retragerea din Ucraina, transmite Reuters.

Lukoil se retrage din trei piete care sunt foarte aproape de Romania

Cel mai mare producator privat de titei din Rusia, Lukoil, si-a vandut luni reteaua de benzinarii din trei tari central europene in cadrul planului de optimizare care a provocat deja retragerea din Ucraina, transmite AFP, citat de Agerpres .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2302 seconds )